אצבעות רושה

חומרים ל- 2 מנות:לפאדג' השוקולד: 200 ג' שוקולד מריר משובח1/2 כוס שמנת מתוקה 42 ג' שקדים פרוסים קצוצים קלויים 2 כפות אמרטולקרנץ':1/2 כוס סוכר 1/2 כוס קורנפלקס1/4 כוס שקדים קצוצים קלויים2 כפות חמאהאופן ההכנה:בכדי להכין את הפאדג', יש להמיס את השוקולד על בן מארי. יש לערבב עם שמנת מתוקה, להוסיף את השקדים והאמרטו, ולהניח במקרר למשך 4 שעות. בכדי להכין את הקרנץ', יש להמיס בסיר על אש נמוכה את הסוכר לקרמל. במקביל, אפשר להכין רוטב שוקולד, ע"י המסת כוס שוקולד מריר עם כוס חלב על בן מארי, עד לקבלת מרקם חלק. להוסיף את הקורנפלקס, השקדים הקצוצים הקלויים והחמאה, ולערבב. להעביר לתבנית משומנת, ולהכניס למקרר לארבע שעות. לאחר ארבע שעות, יש למרוח את תערובת הפאדג' על הקרנץ', ולהחזירו לארבע שעות נוספות למקרר. לפני ההגשה: להוציא ולחרוץ בעזרת סכין חריצים בעובי 1-2 ס"מ לקבלת אצבעות רושה. לפזר מעל את אבקת הקקאו ולהגיש. לצנן את רוטב השוקולד ולהגיש חם או קר.

חומרים ל- 2 מנות:
לפאדג' השוקולד:
200 ג' שוקולד מריר משובח
1/2 כוס שמנת מתוקה 42%
50 ג' שקדים פרוסים קצוצים קלויים
2 כפות אמרטו

לקרנץ':
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס קורנפלקס
1/4 כוס שקדים קצוצים קלויים
2 כפות חמאה

אופן ההכנה:
בכדי להכין את הפאדג', יש להמיס את השוקולד על בן מארי.
יש לערבב עם שמנת מתוקה, להוסיף את השקדים והאמרטו, ולהניח במקרר למשך 4 שעות.
בכדי להכין את הקרנץ', יש להמיס בסיר על אש נמוכה את הסוכר לקרמל. במקביל, אפשר להכין רוטב שוקולד, ע"י המסת כוס שוקולד מריר עם כוס חלב על בן מארי, עד לקבלת מרקם חלק.
להוסיף את הקורנפלקס, השקדים הקצוצים הקלויים והחמאה, ולערבב.
להעביר לתבנית משומנת, ולהכניס למקרר לארבע שעות.
לאחר ארבע שעות, יש למרוח את תערובת הפאדג' על הקרנץ', ולהחזירו לארבע שעות נוספות למקרר.

לפני ההגשה:
להוציא ולחרוץ בעזרת סכין חריצים בעובי 1-2 ס"מ לקבלת אצבעות רושה.
לפזר מעל את אבקת הקקאו ולהגיש.
לצנן את רוטב השוקולד ולהגיש חם או קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר