קרם ברולה בטעמים: אספרסו, שקדים ופירות יער

חומרים ל- 10 מנות:900 ג' שמנת מתוקה200 ג' סוכר200 ג' חלבון ביצהמעט סוכר חוםאופן ההכנה:לערבב את החלבון והסוכר עם מטרפה. להרתיח את השמנת, ולהוסיף בהדרגה לחלבון ולסוכר. לערבב היטב עם המטרפה. להעביר דרך מסננת, ולחלק את המסה ל-3 חלקים שווים. לראשון להוסיף 2 כפות נס קפה ו-2 כוסות אספרסו חזק ולערבב. לשני להוסיף 10 כפות רוזטה שקדים.לאחרון להוסיף 10 כפות גרנדין/מיץ רימונים. את כל אלה לחלק לכלי אפייה, ולהכין תבנית עם מים חמים בתנור בסגנון בן מארי. להניח את כלי האפייה בתבנית, ולהכניס לתנור למשך 40 ד' בחום 130 מעלות. לקרר מספר שעות. לפזר מעט סוכר חום מעל לכלי האפייה, ולשרוף עם ברנר או בגריל בתנור, עד להפיכת הסוכר לקרמל. להגשה: את ברולה האספרסו לקשט במעט פולי קפה. את ברולה השקדים לקשט בשקדים קלויים פרוסים.את ברולה פטל האוכמניות לקשט בפירות יער טריים.

חומרים ל- 10 מנות:
900 ג' שמנת מתוקה
200 ג' סוכר
200 ג' חלבון ביצה
מעט סוכר חום

אופן ההכנה:
לערבב את החלבון והסוכר עם מטרפה.
להרתיח את השמנת, ולהוסיף בהדרגה לחלבון ולסוכר.
לערבב היטב עם המטרפה.
להעביר דרך מסננת, ולחלק את המסה ל-3 חלקים שווים.
לראשון להוסיף 2 כפות נס קפה ו-2 כוסות אספרסו חזק ולערבב. לשני להוסיף 10 כפות רוזטה שקדים.
לאחרון להוסיף 10 כפות גרנדין/מיץ רימונים.
את כל אלה לחלק לכלי אפייה, ולהכין תבנית עם מים חמים בתנור בסגנון בן מארי.
להניח את כלי האפייה בתבנית, ולהכניס לתנור למשך 40 ד' בחום 130 מעלות.
לקרר מספר שעות.
לפזר מעט סוכר חום מעל לכלי האפייה, ולשרוף עם ברנר או בגריל בתנור, עד להפיכת הסוכר לקרמל.

להגשה:
את ברולה האספרסו לקשט במעט פולי קפה.
את ברולה השקדים לקשט בשקדים קלויים פרוסים.
את ברולה פטל האוכמניות לקשט בפירות יער טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר