מרכיבים:
1/2 ליטר חלב
1/2 ליטר שמנת מתוקה
1/2 ליטר רוזטה (חלב שקדים)
80 גר' קורנפלור מומס במים פושרים
100 סמ"ק סירופ רימונים (גרנדין)
150 גר' פיסטוקים קלויים קצוצים
20 גר' פרחי לבנדר
אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת, החלב, הרוזטה ופרחי הלבנדר.
לאחר רתיחה מסננים ומוסיפים את הקורנפלור המומס.
מערבבים על להבה נמוכה בעזרת מטרפה עד שמסמיך.
מוזגים לכלי הגשה ומקררים למשך לילה.
לפני ההגשה מוזגים מעט סירופ רימונים על המלבי, ובוזקים את הפיסטוקים.