אגס ממולא בקרם גבינה, אגוזים ודבש

מצרכים:30 גרם אגוזי לוז, חתוכים גס100 גרם גבינת מסקרפונה50 גרם גבינת רוקפור3 כפות דבש2 חלמונים4 אגסים גדוליםלרוטב האוכמניות:500 גרם אוכמניות500 גרם (2 כוסות) סוכר1/2 מקל קינמון1/4 לימון (עם הקליפה)אופן ההכנה:מערבבים את האגוזים, גבינת המסקרפונה, הרוקפור, הדבש והחלמונים.מוציאים מהאגסים את הליבה, בלי לפגוע בשלמותם.ממלאים כל אגס במילוי ואופים בתנור שחומם לחום בינוני של 180 מעלות במשך 3-4 דקות.רוטב אוכמניות: מבשלים את כל החומרים לרוטב האוכמניות על אש בינונית ומצמצמים את הנוזלים לרוטב סמיך.המתכון מתוך ספר הבכורה בהוצאת rest: ארוחות לכל הזמנים The best of restקבוצת מותגי rest כוללת את אתר rest.co.il – פורטל התוכן, המתכונים ומנוע חיפוש המסעדות הגדול בארץ באנגלית ובעברית, מגזין rest ואתר restb2b.co.il המיועדים לאנשי הקולינריה, אתר restaway.co.il להזמנות טייק-אווי ברחבי הארץ.

מצרכים:
30 גרם אגוזי לוז, חתוכים גס
100 גרם גבינת מסקרפונה
50 גרם גבינת רוקפור
3 כפות דבש
2 חלמונים
4 אגסים גדולים

לרוטב האוכמניות:
500 גרם אוכמניות
500 גרם (2 כוסות) סוכר
1/2 מקל קינמון
1/4 לימון (עם הקליפה)

אופן ההכנה:
מערבבים את האגוזים, גבינת המסקרפונה, הרוקפור, הדבש והחלמונים.
מוציאים מהאגסים את הליבה, בלי לפגוע בשלמותם.
ממלאים כל אגס במילוי ואופים בתנור שחומם לחום בינוני של 180 מעלות במשך 3-4 דקות.

רוטב אוכמניות:
מבשלים את כל החומרים לרוטב האוכמניות על אש בינונית ומצמצמים את הנוזלים לרוטב סמיך.

המתכון מתוך ספר הבכורה בהוצאת rest: ארוחות לכל הזמנים The best of rest
קבוצת מותגי rest כוללת את אתר rest.co.il – פורטל התוכן, המתכונים ומנוע חיפוש המסעדות הגדול בארץ באנגלית ובעברית, מגזין rest ואתר restb2b.co.il המיועדים לאנשי הקולינריה, אתר restaway.co.il להזמנות טייק-אווי ברחבי הארץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר