גלילות ופל ממולאות בקרם תותים עם רוטב קיווי

חומרים ל- 10 מנות:10 גלילות ופל גדולים או 20 גלילות ופל קטנים קנויים (יש בסופרים וקונדיטוריות מובחרות)0.5 ליטר שמנת פרווה להקצפה2 סלסילות תותים טריים100 גרם סוכר5 גרם מלחלרוטב:0.5 ק"ג קיווי קלוף וחתוך גס100 גרם ליקר פיזנט מנטה100 גרם סוכר2 יחידות ציפורן200 גרם מיםאופן ההכנה:מרסקים או חותכים את התותים דק.מקציפים את השמנת, ותוך כדי הקצפה מוספים את הסוכר והמלח בהדרגתיות (המלח נותן דגש לשמנת).לאחר שהקצפת מוכנה, מבליעים את מחית התותים בקיפול לתוך הקצפת. ממלאים בשק זילוף לתוך הגלילות הקנויות.רוטב:שמים בסיר על אש נמוכה את הקיווי, הסוכר והליקר ו– 2 יחידות ציפורן, מערבבים ומביאים לרתיחה עד שמסמיך את עצמו.אפשר להגיש את הגלילית עם רוטב חם או קר.

חומרים ל- 10 מנות:
10 גלילות ופל גדולים או 20 גלילות ופל קטנים קנויים (יש בסופרים וקונדיטוריות מובחרות)
0.5 ליטר שמנת פרווה להקצפה
2 סלסילות תותים טריים
100 גרם סוכר
5 גרם מלח

לרוטב:
0.5 ק"ג קיווי קלוף וחתוך גס
100 גרם ליקר פיזנט מנטה
100 גרם סוכר
2 יחידות ציפורן
200 גרם מים

אופן ההכנה:
מרסקים או חותכים את התותים דק.
מקציפים את השמנת, ותוך כדי הקצפה מוספים את הסוכר והמלח בהדרגתיות (המלח נותן דגש לשמנת).
לאחר שהקצפת מוכנה, מבליעים את מחית התותים בקיפול לתוך הקצפת. ממלאים בשק זילוף לתוך הגלילות הקנויות.

רוטב:
שמים בסיר על אש נמוכה את הקיווי, הסוכר והליקר ו– 2 יחידות ציפורן,
מערבבים ומביאים לרתיחה עד שמסמיך את עצמו.
אפשר להגיש את הגלילית עם רוטב חם או קר.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר