חומרים ל- 4 מנות:
200 גרם שוקולד מריר
1/2 קופסא שמנת מתוקה
1/4 כוס חלב
3 חלמונים
2 כפות סוכר
1/2 כוס קוניאק
אופן ההכנה:
בשלוש קערות נפרדות:
1. ממיסים את החלב והשוקולד.
2. מקציפים את השמנת המתוקה.
3. מקציפים את החלמונים עם הסוכר.
מוסיפים את תערובת החלמונים לשוקולד המומס.
אליהם מערבבים פנימה, בתנועות עטיפה, את הקצפת, עד שלא ישארו גושים, בסוף מוסיפים את הקוניאק.
מעבירים לכוסות יפות ומצננים במקרר (לפחות שעתיים) ….
אפשרויות לקישוט:
קצפת, תותים , דובדבנים, פתיתי שוקולד
שף אלדו דקונסיליו הוא מרשת הגלידות "דקונסיליו"