מרנג

חומרים:1 כוס עם חלבונים1 כוס סוכר לבןאופן ההכנה:מחממים תנור לחום של 100 מעלות. מחממים סיר מים, ובתוכו סיר נוסף עם הסוכר והחלבון (בן מרי).מערבבים תוך כדי החימום האיטי, עד שהסוכר נמס לחלוטין. מוציאים וממשיכים לטרוף עם המיקסר 20 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף חזק ואחיד. פורסים נייר פרגמנט בתבנית ומזלפים או מניחים עם כפית, ויוצרים "עננים" או כל צורה. מכניסים לתנור חם למשך 3 שעות בטמפרטורה של 100 מעלות, עד לקבלת מרנג קשה מבחוץ ורך בפנים. שף רפאל כהן, בעלים ושף של "לוקא" – מתחם האירועים החדש במשמר השרון. www.luca.co.il

חומרים:
1 כוס עם חלבונים
1 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה:
מחממים תנור לחום של 100 מעלות.
מחממים סיר מים, ובתוכו סיר נוסף עם הסוכר והחלבון (בן מרי).
מערבבים תוך כדי החימום האיטי, עד שהסוכר נמס לחלוטין.
מוציאים וממשיכים לטרוף עם המיקסר 20 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף חזק ואחיד.
פורסים נייר פרגמנט בתבנית ומזלפים או מניחים עם כפית, ויוצרים "עננים" או כל צורה. מכניסים לתנור חם למשך 3 שעות בטמפרטורה של 100 מעלות, עד לקבלת מרנג קשה מבחוץ ורך בפנים.

שף רפאל כהן, בעלים ושף של "לוקא" – מתחם האירועים החדש במשמר השרון. www.luca.co.il

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר