כמות ל- 24 כדורים
מצרכים:
400 גרם שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
כוס חלב
250 גרם ביסקוויטים, טחונים במעבד מזון (או מעוכים בשיטה הישנה: מכניסים את הביסקוויטים לשקית בתוך שקית ומפוררים עם פטיש שניצלים)
50 גרם פיסטוקים קלויים, קלופים וקצוצים
אבקת קוקוס וסוכריות לציפוי (או כל ציפוי אכיל אחר)
אופן ההכנה:
מרתיחים את השמנת והחלב.
מניחים את השוקולד בקערה ושופכים לתוכה את השמנת הרותחת.
מערבבים היטב ומוסיפים את הפיסטוקים והביסקוויטים תוך כדי ערבוב.
מכניסים את התערובת למקרר לשעה.
מוציאים את הקערה מהמקרר ויוצרים כדורים קטנים מהתערובת שהתקשתה.
מצפים את הכדורים באבקת קוקוס ובסוכריות ומגישים.