מאכלי קוקטייל: מוס שוקולד לבן

חומרים למוס:150 גרם שוקולד לבן2 מיכלים שמנת מתוקה7 גרם ג'לטין35 מ"ל מים קרים (קצת יותר משתי כפות)1 כף סוכרחומרים לציפוי:200 גרם שוקולד לבן½ מיכל שמנת מתוקהאופן ההכנה:משרים את אבקת הג'לטין במים קרים.מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, ומחממים מיכל אחד של שמנת מתוקה עד סף רתיחה.שופכים את השמנת המתוקה על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי ומתקבלת תערובת הומוגנית.משאירים 10 דקות בטמפרטורת החדר.מכניסים את הג'לטין שהשרינו במים לקערת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.מקררים את התערובת במשך חצי שעה.מקציפים את השמנת המתוקה השנייה ומקפלים פנימה את השוקולד והג'לטין, בעזרת מרית או לקקן.מוזגים את המוס לכוסיות קטנות ומכניסים למקרר.לציפוי: מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה.שופכים על השוקולד.מערבבים היטב ומניחים להצטנן. כשהטמפרטורה מגיעה לחום השפתיים – מצפים את המוס.רשת SHEMO הקונדיטוריה

חומרים למוס:
150 גרם שוקולד לבן
2 מיכלים שמנת מתוקה
7 גרם ג'לטין
35 מ"ל מים קרים (קצת יותר משתי כפות)
1 כף סוכר

חומרים לציפוי:
200 גרם שוקולד לבן
½ מיכל שמנת מתוקה

אופן ההכנה:
משרים את אבקת הג'לטין במים קרים.
מניחים את השוקולד הקצוץ בקערה, ומחממים מיכל אחד של שמנת מתוקה עד סף רתיחה.
שופכים את השמנת המתוקה על השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי ומתקבלת תערובת הומוגנית.
משאירים 10 דקות בטמפרטורת החדר.
מכניסים את הג'לטין שהשרינו במים לקערת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
מקררים את התערובת במשך חצי שעה.
מקציפים את השמנת המתוקה השנייה ומקפלים פנימה את השוקולד והג'לטין, בעזרת מרית או לקקן.
מוזגים את המוס לכוסיות קטנות ומכניסים למקרר.

לציפוי:
מביאים את השמנת המתוקה לרתיחה.
שופכים על השוקולד.
מערבבים היטב ומניחים להצטנן.
כשהטמפרטורה מגיעה לחום השפתיים – מצפים את המוס.

רשת SHEMO הקונדיטוריה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר