סלט הדרים קיצי

חומרים לסלט:2 תפוזים1 אשכולית אדומה1 לימון קטןאופן ההכנה:מפלטים את פירות ההדר, ומניחים במקרר.לא זורקים את הקליפות.חומרים לסירופ:קליפות מתפוז אחדקליפות מחצי אשכוליתקליפות מחצי לימון500 ג' סוכר = 2 וחצי כוסות500 ג' מים = חצי ליטר2 מקלות וניל1 מקל קינמון1 כוכב אניסאופן ההכנה:מרתיחים את כל המרכיבים כ- 2 דקות, ויוצקים על פלחי ההדרים.הגשה:מניחים את הפלחים בתוך קערת מרק שטוחה, ויוצקים מעט מהסירופ.מקשטים במקל וניל, כוכב אניס, ומקל קינמון.טיפ:אפשר להוסיף כדור סורבה לימון.שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים". המתכון ניתן כחלק משיעור העשרה לסטודנטים ללימוד פיתוח קולקציות קינוחים.צילום: שירן כרמלעיצוב: שניר שרוני

חומרים לסלט:
2 תפוזים
1 אשכולית אדומה
1 לימון קטן

אופן ההכנה:
מפלטים את פירות ההדר, ומניחים במקרר.
לא זורקים את הקליפות.

חומרים לסירופ:
קליפות מתפוז אחד
קליפות מחצי אשכולית
קליפות מחצי לימון
500 ג' סוכר = 2 וחצי כוסות
500 ג' מים = חצי ליטר
2 מקלות וניל
1 מקל קינמון
1 כוכב אניס

אופן ההכנה:
מרתיחים את כל המרכיבים כ- 2 דקות, ויוצקים על פלחי ההדרים.

הגשה:
מניחים את הפלחים בתוך קערת מרק שטוחה, ויוצקים מעט מהסירופ.
מקשטים במקל וניל, כוכב אניס, ומקל קינמון.

טיפ:
אפשר להוסיף כדור סורבה לימון.

שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים".
המתכון ניתן כחלק משיעור העשרה לסטודנטים ללימוד פיתוח קולקציות קינוחים.
צילום: שירן כרמל
עיצוב: שניר שרוני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר