מנגו ואננס עם קציפת קוקוס

חומרים לקציפת קוקוס:250 ג' מחית קוקוס = או פחית אחת של חלב קוקוס250 שמנת 32% = רבע ליטר80 ג' סוכר = 4 כפותאופן ההכנה:מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מקררים, ומקציפים במיקסר.חומרים לקראמבל הדרים:100 ג' חמאה100 ג' אבקת שקדים = 5 כפות100 ג' קמח = 3/4 כוס100 ג' סוכר = חצי כוסזסט מתפוז אחדאופן ההכנה:מערבלים עם וו גיטרה את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת פירורית.אופים ב- 180 מעלות כ- 12 דקות.לקישוט:אננס ומנגו חתוכים לקוביותהרכבה:מניחים בתחתית כוס הגשה קוביות אננס ומנגו. מזלפים מהקציפה, ומפזרים פירורי קראמבל.חוזרים על הפעולה, ומסיימים בקוביות מנזו ואננס מלמעלה.טיפ:אפשר להשרות את האננס ברום כשעה לפני ההגשה.שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים". המתכון ניתן כחלק משיעור העשרה לסטודנטים ללימוד פיתוח קולקציות קינוחים.

חומרים לקציפת קוקוס:
250 ג' מחית קוקוס = או פחית אחת של חלב קוקוס
250 שמנת 32% = רבע ליטר
80 ג' סוכר = 4 כפות

אופן ההכנה:
מביאים את כל המרכיבים לרתיחה, מקררים, ומקציפים במיקסר.

חומרים לקראמבל הדרים:
100 ג' חמאה
100 ג' אבקת שקדים = 5 כפות
100 ג' קמח = 3/4 כוס
100 ג' סוכר = חצי כוס
זסט מתפוז אחד

אופן ההכנה:
מערבלים עם וו גיטרה את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת פירורית.
אופים ב- 180 מעלות כ- 12 דקות.

לקישוט:
אננס ומנגו חתוכים לקוביות

הרכבה:
מניחים בתחתית כוס הגשה קוביות אננס ומנגו.
מזלפים מהקציפה, ומפזרים פירורי קראמבל.
חוזרים על הפעולה, ומסיימים בקוביות מנזו ואננס מלמעלה.

טיפ:
אפשר להשרות את האננס ברום כשעה לפני ההגשה.

שף קונדיטור תומר כבירי הוא ראש מגמת פטיסרי ב"בית הספר הגבוה לקולינאריה- בישולים".
המתכון ניתן כחלק משיעור העשרה לסטודנטים ללימוד פיתוח קולקציות קינוחים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר