סורבה קוקוס על בריכת אננס, מרנג צרפתי ואוכמניות

מצרכים: 100 גר' (חצי כוס) מחית אננס מובחר.(ניתן להשיג בחנויות המתמחות – מומלץ להשתמש במחית של חברת בוארון)5 יח' פירות יער טריים/אוכמניות (ניתן להשתמש בקפוא אם לא משיגים)2 כדורי סורבה קוקוס איכותי חלבון מ- 3 ביצים1 כוס סוכר לבןאופן ההכנה:הכנת המרנג: מקציפים את החלבון עד לקבלת בועות יציבות.מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהמסה נהיית קשה וסמיכה. מעבירים למנג'טים או איזו צורה שרוצים.אופים בטמפרטורה של 140 מעלות כשעתיים.מקררים לגמרי.הרכבת המנה: בצלחת עמוקה מניחים את מחית האננס.מפוררים את המרנג בצורה גסה במרכז הצלחת.מניחים את כדורי הסורבה על חתיכות המרנג.מעטרים בפירות היער / אוכמניות, ומגישים מייד.

מצרכים:
100 גר' (חצי כוס) מחית אננס מובחר.
(ניתן להשיג בחנויות המתמחות – מומלץ להשתמש במחית של חברת בוארון)
5 יח' פירות יער טריים/אוכמניות (ניתן להשתמש בקפוא אם לא משיגים)
2 כדורי סורבה קוקוס איכותי
חלבון מ- 3 ביצים
1 כוס סוכר לבן

אופן ההכנה:
הכנת המרנג:
מקציפים את החלבון עד לקבלת בועות יציבות.
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף עד שהמסה נהיית קשה וסמיכה.
מעבירים למנג'טים או איזו צורה שרוצים.
אופים בטמפרטורה של 140 מעלות כשעתיים.
מקררים לגמרי.

הרכבת המנה:
בצלחת עמוקה מניחים את מחית האננס.
מפוררים את המרנג בצורה גסה במרכז הצלחת.
מניחים את כדורי הסורבה על חתיכות המרנג.
מעטרים בפירות היער / אוכמניות, ומגישים מייד.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר