קייזר שמארן – kaiserschmarrn: פירורי פנקייק אוסטרי רכים

חומרים ל-4 מנות:360 ג' חלבון (לבן)150 ג' סוכר360 ג' חלב240 ג' חלמון (צהוב)320 ג' קמח½ כפית מלח1 כפית סוכר וניל1/3 כוס צימוקים כהים מושרים ברום כההסוכר לזרייהחמאה מומסתמחבת עמידה לחוםאופן ההכנה:להקציף חלבון וסוכר לקצף יציב אך לא חזק.לערבב חלב, חלמונים, מלח וסוכר וניל.לקפל למאסה.לחמם מחבת ולמרוח בחמאה המומסת.לצקת מהבלילה ולפזר צימוקים.להכניס המחבת לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 8 דקות.להוציא מהתנור, לפזר סוכר, להפוך במחבת.ולשים על הכיריים על להבה בינונית לכ-2 דקות ליצירת קרמל.להוציא מהמחבת ולקרוע לחתיכות.להגיש עם שזיפים מאודים ואבקת סוכר.מתוך חגיגת קינוחים אוסטריים מסורתיים שיוגשו בטרקלין הלובי של מלון הילטון תל-אביב עד 31 במרץ 2012. מגש טעימות זוגי הכולל מגוון מיני-קינוחים מסורתיים ומשקה חם אחד לכל אחד: 95 ₪ לזוגפתוח מ- 12 בצהרים עד חצות בימים א-ה ובסופי השבוע, למעט מכניסת השבת עד יציאתה.

חומרים ל-4 מנות:
360 ג' חלבון (לבן)
150 ג' סוכר
360 ג' חלב
240 ג' חלמון (צהוב)
320 ג' קמח
½ כפית מלח
1 כפית סוכר וניל
1/3 כוס צימוקים כהים מושרים ברום כהה
סוכר לזרייה
חמאה מומסת
מחבת עמידה לחום

אופן ההכנה:
להקציף חלבון וסוכר לקצף יציב אך לא חזק.
לערבב חלב, חלמונים, מלח וסוכר וניל.
לקפל למאסה.
לחמם מחבת ולמרוח בחמאה המומסת.
לצקת מהבלילה ולפזר צימוקים.
להכניס המחבת לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות ל- 8 דקות.
להוציא מהתנור, לפזר סוכר, להפוך במחבת.
ולשים על הכיריים על להבה בינונית לכ-2 דקות ליצירת קרמל.
להוציא מהמחבת ולקרוע לחתיכות.
להגיש עם שזיפים מאודים ואבקת סוכר.

מתוך חגיגת קינוחים אוסטריים מסורתיים שיוגשו בטרקלין הלובי של מלון הילטון תל-אביב עד 31 במרץ 2012.
מגש טעימות זוגי הכולל מגוון מיני-קינוחים מסורתיים ומשקה חם אחד לכל אחד: 95 ₪ לזוג
פתוח מ- 12 בצהרים עד חצות בימים א-ה ובסופי השבוע, למעט מכניסת השבת עד יציאתה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר