רול סושי תמרים

מתכון ל- 4 סועדיםמצרכים לשני רולים: 16 תמרים מיובשים ומגולענים1 מנגו קלוף וחתוך לרצועות 1 קיווי קלוף וחתוך לשישיות200 מ"ל שמנת מתוקה 1 כפית אבקת סוכר 2 כפות קוקוס קלויאופן הכנה הקצפת: מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.מכניסים למקרר לחצי שעה. אופן הכנת דף תמרים מיובשים:על משטח ישר מניחים נייר אפיה ומעליו מסדרים את התמרים פתוחים כמו פרפר. מצמידים אחד לשני ומכסים בעדינות עם ניילון נצמד. בלחיצות וגלגולים ע״י מערוך הופכים את התמרים הבודדות לדף בעובי של חצי סנטימטר.מזלפים בעזרת שק זילוף עם צינטר לאורך דף התמרים את שכבת הקצפת.מסדרים את הפירות בסדר הרצוי.מתחילים בעדינות בגלגול הרול ומהדקים בעדינות.פזרים מעל קוקוס קלוי וחותכים למנות רצויות.

מתכון ל- 4 סועדים

מצרכים לשני רולים:
16 תמרים מיובשים ומגולענים
1 מנגו קלוף וחתוך לרצועות
1 קיווי קלוף וחתוך לשישיות
200 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית אבקת סוכר
2 כפות קוקוס קלוי

אופן הכנה הקצפת:
מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת סוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מכניסים למקרר לחצי שעה.

אופן הכנת דף תמרים מיובשים:
על משטח ישר מניחים נייר אפיה ומעליו מסדרים את התמרים פתוחים כמו פרפר. מצמידים אחד לשני ומכסים בעדינות עם ניילון נצמד.
בלחיצות וגלגולים ע״י מערוך הופכים את התמרים הבודדות לדף בעובי של חצי סנטימטר.
מזלפים בעזרת שק זילוף עם צינטר לאורך דף התמרים את שכבת הקצפת.
מסדרים את הפירות בסדר הרצוי.
מתחילים בעדינות בגלגול הרול ומהדקים בעדינות.
פזרים מעל קוקוס קלוי וחותכים למנות רצויות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר