כוס אישית במילוי גרנולה, יוגורט, פטל אדום ודבש

חומרים (4 סועדים):4 כוסות שקופות 200 גר' גרנולה 200 גר' פטל אדום טרי 8 כפיות דבש 600 גר' יוגורט אופן ההכנה:לוקחים כוס גבוהה ומעוצבת.ממלאים את הכוס בגרנולה (שכבה ראשונה).ממלאים שכבה שנייה של יוגורט.מוסיפים שכבה שלישית עם הפטל.בוזקים מעל דבש טהור.צילום דן פרץ

חומרים (4 סועדים):
4 כוסות שקופות
200 גר' גרנולה
200 גר' פטל אדום טרי
8 כפיות דבש
600 גר' יוגורט

אופן ההכנה:
לוקחים כוס גבוהה ומעוצבת.
ממלאים את הכוס בגרנולה (שכבה ראשונה).
ממלאים שכבה שנייה של יוגורט.
מוסיפים שכבה שלישית עם הפטל.
בוזקים מעל דבש טהור.

צילום דן פרץ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר