קרמבל תפוחים וקוניאק

מתכון פרווהחומרים (8 מנות):5 תפוחי עץ גרני סמית קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות50 גר' מחמאה1 כף סוכר חום1/3 כוס מייפל½ כפית קינמוןמיץ מ-½ לימון3 כפות קוניאק או ויסקי1 כוס פרורי ביסקוויטאופן ההכנה:ממיסים את המחמאה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות.מוסיפים את הסוכר החום, המייפל, הקוניאק, מיץ הלימון והקינמון.מרככים במשך דקה-שתיים ומסירים מהאש.מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות, וממלאים עד ¾ מגובה התבניות.מפזרים מעל את פירורי הביסקוויט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 13 דקות.NOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432

מתכון פרווה

חומרים (8 מנות):
5 תפוחי עץ גרני סמית קלופים, מגולענים וחתוכים לקוביות
50 גר' מחמאה
1 כף סוכר חום
1/3 כוס מייפל
½ כפית קינמון
מיץ מ-½ לימון
3 כפות קוניאק או ויסקי
1 כוס פרורי ביסקוויט

אופן ההכנה:
ממיסים את המחמאה במחבת, מוסיפים את קוביות תפוחי העץ ומטגנים קלות.
מוסיפים את הסוכר החום, המייפל, הקוניאק, מיץ הלימון והקינמון.
מרככים במשך דקה-שתיים ומסירים מהאש.
מעבירים את התפוחים לתבניות אישיות (קוקטים) משומנות, וממלאים עד ¾ מגובה התבניות.
מפזרים מעל את פירורי הביסקוויט ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 13 דקות.

NOVA אירועים בנמל תל אביב, ביתן הארצות 4, טל. 03-5447750, 1-800-333-432

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר