מצרכים:
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס חמאת בוטנים
1 כוס דבש
100 ג' חלווה מסולסלת
100 ג' שומשום קלוי
2 כוסות פצפוצי אורז
חופן חמוציות
אופן ההכנה:
בסיר מעל להבה קטנה מכניסים את הטחינה, הדבש, החלווה וחמאת בוטנים – עד שכל העיסה נמסה, ומכבים את האש.
מוסיפים את השומשום ופצפוצי אורז תוך כדי תנועת קיפול עדינה.
מעבירים את העיסה לתבנית.
מפזרים למעלה את החמוציות.
שמים במקפיא כ- 30 דקות עד להתקשות העיסה.
חותכים לקוביות בעזרת סכין לחם משונן ומגישים.
צילום אריאל ואן סטראטן