מעדן טחינה וחמאת בוטנים

מצרכים:1 כוס טחינה גולמית1 כוס חמאת בוטנים1 כוס דבש100 ג' חלווה מסולסלת100 ג' שומשום קלוי2 כוסות פצפוצי אורזחופן חמוציותאופן ההכנה:בסיר מעל להבה קטנה מכניסים את הטחינה, הדבש, החלווה וחמאת בוטנים –  עד שכל העיסה נמסה, ומכבים את האש.מוסיפים את השומשום ופצפוצי אורז תוך כדי תנועת קיפול עדינה.מעבירים את העיסה לתבנית.מפזרים למעלה את החמוציות.שמים במקפיא כ- 30 דקות עד להתקשות העיסה.חותכים לקוביות בעזרת סכין לחם משונן ומגישים.צילום אריאל ואן סטראטן

מצרכים:
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס חמאת בוטנים
1 כוס דבש
100 ג' חלווה מסולסלת
100 ג' שומשום קלוי
2 כוסות פצפוצי אורז
חופן חמוציות

אופן ההכנה:
בסיר מעל להבה קטנה מכניסים את הטחינה, הדבש, החלווה וחמאת בוטנים –  עד שכל העיסה נמסה, ומכבים את האש.
מוסיפים את השומשום ופצפוצי אורז תוך כדי תנועת קיפול עדינה.
מעבירים את העיסה לתבנית.
מפזרים למעלה את החמוציות.
שמים במקפיא כ- 30 דקות עד להתקשות העיסה.
חותכים לקוביות בעזרת סכין לחם משונן ומגישים.

צילום אריאל ואן סטראטן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר