סלט תותים וגבינה כחולה

מצרכים:חצי קילוגרם תותים100 מ"ל שמנת מתוקה30 גרם גבינת רוקפור2 מ"ל ממתיק נוזל סוכרלוז של מרמולייטכפית פריזייןאופן ההכנה:לתותים:חותכים את התותים לחצי, מעבירים לקערה עם חצי מכמות הסוכרלוז ומערבבים. מעבירים לקירור.לקצפת:מקציפים את השמנת וגבינת הרוקפור עם הסוכרלוז במהירות בינונית עד לקבלת שמנת יציבה. מעבירים לקערה ומקפיאים כשעה עד שעה וחצי. כשהשמנת לקראת קיפאון (עדיין מעט רכה) מוציאים מהמקפיא ועם כפית הפריזיין קורצים כדורים קטנים ומצרפים לקערת התותים. מערבבים בעדינות ומעבירים לכוסות הגשה.ניתן לקשט בעלי נענע טריים.

מצרכים:
חצי קילוגרם תותים
100 מ"ל שמנת מתוקה
30 גרם גבינת רוקפור
2 מ"ל ממתיק נוזל סוכרלוז של מרמולייט
כפית פריזיין

אופן ההכנה:
לתותים:
חותכים את התותים לחצי, מעבירים לקערה עם חצי מכמות הסוכרלוז ומערבבים.
מעבירים לקירור.

לקצפת:
מקציפים את השמנת וגבינת הרוקפור עם הסוכרלוז במהירות בינונית עד לקבלת שמנת יציבה.
מעבירים לקערה ומקפיאים כשעה עד שעה וחצי. כ
שהשמנת לקראת קיפאון (עדיין מעט רכה) מוציאים מהמקפיא ועם כפית הפריזיין קורצים כדורים קטנים ומצרפים לקערת התותים.
מערבבים בעדינות ומעבירים לכוסות הגשה.
ניתן לקשט בעלי נענע טריים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר