מצרכים:
חצי קילוגרם תותים
100 מ"ל שמנת מתוקה
30 גרם גבינת רוקפור
2 מ"ל ממתיק נוזל סוכרלוז של מרמולייט
כפית פריזיין
אופן ההכנה:
לתותים:
חותכים את התותים לחצי, מעבירים לקערה עם חצי מכמות הסוכרלוז ומערבבים.
מעבירים לקירור.
לקצפת:
מקציפים את השמנת וגבינת הרוקפור עם הסוכרלוז במהירות בינונית עד לקבלת שמנת יציבה.
מעבירים לקערה ומקפיאים כשעה עד שעה וחצי. כ
שהשמנת לקראת קיפאון (עדיין מעט רכה) מוציאים מהמקפיא ועם כפית הפריזיין קורצים כדורים קטנים ומצרפים לקערת התותים.
מערבבים בעדינות ומעבירים לכוסות הגשה.
ניתן לקשט בעלי נענע טריים.