חלה מטוגנת עם בננות רום וקרמל

חומרים: ל- 2 מנות:25 גרם חמאה3 ביצים1/2 כוס חלבקורט מלח1 חלה פרוסה של שבת. 2 ס"מ לפרוסה. פרוסה למנה2 בננות פרוסות2 כפות רום2 כפות חלב מרוכז. 25 גרם אגוזי מלךשבבי קוקוס קלויאבקת סוכר – לקישוטאופן ההכנה:להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.לטרוף היטב את הביצים עם חלב ומלח.להשרות את פרוסת החלה בבלילה כחצי דקה.לטגן את הפרוסה במחבת עד לקבלת פריכות וצבע זהוב מ-2 צידיה.להוציא ולהניח את החלה על נייר סופג.לשים באותה המחבת את הבננות, ולטגנן קלות.להוסיף רום, לשלהב ולכבות את האש.להניח על צלחת את החלה המטוגנת.הגשה:לשים את הבננות מעל, מעל את החלב המרוכז, את אגוזי המלך ושבבי הקוקוס, ומעל הכל מעט אבקת סוכר.צילום נועם בן אהרון

חומרים: ל- 2 מנות:
25 גרם חמאה
3 ביצים
1/2 כוס חלב
קורט מלח
1 חלה פרוסה של שבת. 2 ס"מ לפרוסה. פרוסה למנה
2 בננות פרוסות
2 כפות רום
2 כפות חלב מרוכז.
25 גרם אגוזי מלך
שבבי קוקוס קלוי
אבקת סוכר – לקישוט

אופן ההכנה:
להמיס את החמאה במחבת על אש בינונית.
לטרוף היטב את הביצים עם חלב ומלח.
להשרות את פרוסת החלה בבלילה כחצי דקה.
לטגן את הפרוסה במחבת עד לקבלת פריכות וצבע זהוב מ-2 צידיה.
להוציא ולהניח את החלה על נייר סופג.
לשים באותה המחבת את הבננות, ולטגנן קלות.
להוסיף רום, לשלהב ולכבות את האש.
להניח על צלחת את החלה המטוגנת.

הגשה:
לשים את הבננות מעל, מעל את החלב המרוכז, את אגוזי המלך ושבבי הקוקוס, ומעל הכל מעט אבקת סוכר.

צילום נועם בן אהרון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר