מצרכים:
1 ק"ג שקד מולבן פרוס
1 ק"ג פיסטוק
1 ק"ג אגוזי מלך
1 ק"ג אבקת סוכר
1 ליטר יין אדום מתוק
3 כפות קינמון
שמן קנולה
עלי בצק לסיגר
גלידת וניל
אופן ההכנה:
מאדים במעט שמן, שקדים, אגוזים, ופיסטוק.
מוסיפים אבקת סוכר ומערבבים עד שאבקת הסוכר נמסה.
מוסיפים יין וקינמון.
מערבבים ומצמצמים את הנוזל.
מכניסים את המסה למקרר למספר שעות.
לאחר הקירור טוחנים במעבד מזון.
ממלאים עלי בצק לסיגר במסה המוכנה.
מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב.
מגישים עם גלידת וניל.