קיגל אגסי בוסק חמוציות ופיסטוק

מצרכים (לשלוש תבניות אינגליש קייק): 500 גר' אטריות דקות למרק (1 שקית)2 אגסים מזן בוסק, ללא ליבה, חתוכים למקלות1 וחצי כוסות סוכר חום דמררה5 ביציםחצי כוס שמן קנולה100 גר' פיסטוק קלוףרבע כפית אגוז מוסקט טחון4 כפות ברנדי50 גר' חמוציות מיובשותכף קליפת לימון מגורדת דקחצי כפית מלחכפית פלפל טחון שחוראופן ההכנה:מבשלים את האטריות בסיר עם הרבה מים (מומלחים מעט) לפי ההוראות על השקית. שופכים את האטריות למסננת, מעל קערה גדולה או בכיור. שוטפים בהרבה מים קרים עד שהאטריות קרות לגמרי. מסננים משאריות המים.בקערה גדולה מערבבים את האטריות עם כל יתר החומרים, עד אחידות.מעבירים בזהירות לשתי תבניות אינגליש קייק. מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות . אופים במשך 40 דקות לערך, עד התייצבות והשחמה יפה. ניתן לבדוק עם קיסם שהתערובת אינה רטובה במרכז.מגישים עם שמנת חמוצה או גלידה לפי הטעם.

מצרכים (לשלוש תבניות אינגליש קייק):
500 גר' אטריות דקות למרק (1 שקית)
2 אגסים מזן בוסק, ללא ליבה, חתוכים למקלות
1 וחצי כוסות סוכר חום דמררה
5 ביצים
חצי כוס שמן קנולה
100 גר' פיסטוק קלוף
רבע כפית אגוז מוסקט טחון
4 כפות ברנדי
50 גר' חמוציות מיובשות
כף קליפת לימון מגורדת דק
חצי כפית מלח
כפית פלפל טחון שחור

אופן ההכנה:
מבשלים את האטריות בסיר עם הרבה מים (מומלחים מעט) לפי ההוראות על השקית.
שופכים את האטריות למסננת, מעל קערה גדולה או בכיור. שוטפים בהרבה מים קרים עד שהאטריות קרות לגמרי.
מסננים משאריות המים.
בקערה גדולה מערבבים את האטריות עם כל יתר החומרים, עד אחידות.
מעבירים בזהירות לשתי תבניות אינגליש קייק.
מעבירים לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות .
אופים במשך 40 דקות לערך, עד התייצבות והשחמה יפה.
ניתן לבדוק עם קיסם שהתערובת אינה רטובה במרכז.
מגישים עם שמנת חמוצה או גלידה לפי הטעם.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר