ראשי מתכונים מסעדות יין חדש על המדף בתי קפה ברים זה טבעי כתבות אורח
 
 
מבצעים טעם עולמי פרסום הכרסום ספרי בישול תיירות Chip & Chips
 
מתכונים, מסעדות, בתי קפה, יין, ספרי בישול ועוד
 
למקצוענים צור קשר
 
חיפוש מסעדות     חיפוש באתר 
מתכונים
כתבות
  ראשי --> מתכונים - פשטידות
מתכונים לחנוכה
מתכונים - פשטידות

פשטידת פטריות עם בסיס בצק פריך מרודד

מאת מעדנות


החומרים:
1 חבילה בצק פריך מרודד מעדנות, מופשר לפי ההוראות על האריזה
2 בצלים גדולים קצוצים
5 כפות שמן
750 גרם פטריות שמפיניון טריות או פטריות שמפיניון משומרות
1 גביע גבינת קוטג'
4 ביצים טרופות
1/2 מיכל שמנת מתוקה או שמנת לבישול
2 כפיות מלח
1/2 כפית פלפל שחור
2 שיני שום כתושות
מעט אגוז מוסקט
4 כפות אבקת מרק פטריות
3 כפות קמח

אופן ההכנה:
* מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה.
* שוטפים את הפטריות ומייבשים קלות במגבות נייר. אם משתמשים בפטריות משומרות מסננים את הפטריות ומייבשים. חותכים את הפטריות לפרוסות דקות.
* מוסיפים את הפטריות לבצל המטוגן, ומטגנים 10 דקות.
* מתבלים במלח, פלפל, שום, אגוז מוסקט, אבקת מרק פטריות ומערבבים.
* מוסיפים את השמנת והגבינה ומערבבים היטב. מוסיפים את הקמח תוך כדי ערבוב.
* מורידים את הסיר מהלהבה ומוסיפים את הביצים הטרופות. מערבבים היטב במהירות ומצננים.
* מניחים את הבצק המרודד בתבנית אפייה משומנת בגודל 20x24 ס"מ. מרפדים גם את דפנות התבנית בבצק (ע"י חיתוך רצועות וחיבורם לתחתית הבצק).
יוצקים את המלית על הבצק. משאריות הבצק ניתן לחתוך רצועות ארוכות בעובי 2 ס"מ ולסדרם בצורת שתי וערב על גבי המלית. אופים במשך שעה בטמפרטורה של 180 מעלות צלזיוס, או עד להזהבה.










    

תגובות מבית פנאיקס

פרסם איתנו | צור קשר | תנאי שימוש | הוסף למועדפים | קבע כדף הבית |
דורן תקשורת -כל הזכויות שמורות ל©
מנות ראשונות
מרקים
דגים
עוף
בשר
תוספות
דלי שומן
פסטה
סלטים
ירקות
פשטידות
קינוחים
מאפים
עוגות
משקאות
אחרים