פריטטת קישואים ובייקון

החומרים:6 ביצים1/2 כוס חלב1/3 כוס קמח לבן3 קישואים חתוכים לטבעות75 גרם בייקון פרוס דקמלח ופלפל לבן1 כף חמאה אופן ההכנה:מטגנים את פרוסות הקישואים בשמן ומניחים על נייר סופג.טורפים את הביצים עם החלב, הקמח, המלח והפלפל. מחממים מחבת בינונית (15 ס"מ) וממיסים בה את החמאה.שופכים למחבת 1/2 מתערובת הביצים, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומטגנים על אש קטנה עד שהביצים מתקשות כמעט לגמרי.מפזרים מעל הביצים את פרוסות הקישואים ואת הבייקון, ושופכים מעל את שארית תערובת הביצים.מכסים שוב את המחבת ומטגנים על אש קטנה כ-10 דקות נוספות.הופכים אל צלחת הגשה, מניחים להתקרר, פורסים כמו עוגה, ומגישים עם מעט חומץ בלסמי. המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומוwww.giacomo.net

החומרים:
6 ביצים
1/2 כוס חלב
1/3 כוס קמח לבן
3 קישואים חתוכים לטבעות
75 גרם בייקון פרוס דק
מלח ופלפל לבן
1 כף חמאה

אופן ההכנה:
מטגנים את פרוסות הקישואים בשמן ומניחים על נייר סופג.
טורפים את הביצים עם החלב, הקמח, המלח והפלפל.
מחממים מחבת בינונית (15 ס"מ) וממיסים בה את החמאה.
שופכים למחבת 1/2 מתערובת הביצים, מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומטגנים על אש קטנה עד שהביצים מתקשות כמעט לגמרי.
מפזרים מעל הביצים את פרוסות הקישואים ואת הבייקון, ושופכים מעל את שארית תערובת הביצים.
מכסים שוב את המחבת ומטגנים על אש קטנה כ-10 דקות נוספות.
הופכים אל צלחת הגשה, מניחים להתקרר, פורסים כמו עוגה, ומגישים עם מעט חומץ בלסמי.


המתכון מהאתר האיטלקי של ג'אקומוwww.giacomo.net

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר