לביבות ארטישוק ירושלמי וחרדל דיז'ון

מצרכים:1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף לחתיכות ומבושל במי מלח עד התרככות ומסונן היטבמעט קמח2 כפות חרדל דיז'ון חלקמעט עלי טימיןשן שום כתושהחלמון אחדמלח ופלפל גרוסחמאה לטיגוןאופן ההכנה:למעוך הארטישוק הירושלמי במכשיר של פירה (לא במעבד מזון), ולהוסיף לו יתרת החומרים. לטעום ולתקן טעמים. להמיס חמאה במחבת. ליצור לביבות בידיים רטובות ולטגן משני צדדים עד הזהבה. להגיש עם רוטב של מעט מיונז עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מעט עלי טימין.

מצרכים:
1 ק"ג ארטישוק ירושלמי קלוף לחתיכות ומבושל במי מלח עד התרככות ומסונן היטב
מעט קמח
2 כפות חרדל דיז'ון חלק
מעט עלי טימין
שן שום כתושה
חלמון אחד
מלח ופלפל גרוס
חמאה לטיגון

אופן ההכנה:
למעוך הארטישוק הירושלמי במכשיר של פירה (לא במעבד מזון), ולהוסיף לו יתרת החומרים.
לטעום ולתקן טעמים.
להמיס חמאה במחבת.
ליצור לביבות בידיים רטובות ולטגן משני צדדים עד הזהבה.
להגיש עם רוטב של מעט מיונז עם שמנת מתוקה, מלח ופלפל, מעט עלי טימין.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר