לביבות תפוחי אדמה – גרסה משודרגת

מצרכים:6 יחידות תפו"א בינוני מבושל כפירה1 חבילת פטרוזיליה קצוצה1 בצל גדול קצוץ2 חבילות בצל ירוק קצוץ2 כפות אבקת מרק עוף1 כף אבקת מרק פיטריות2 ביציםחצי כף כורכום3 כפות קמחמלח ופלפלשמן לטיגוןאופן ההכנה:לקלף ולחתוך את תפו"א לבשל בסיר עם מים חמים עד לריכוך. לסנן ולמעוך לפירה. בקערת ערבוב להניח את הפירה להוסיף את יתרת המצרכים.לערבב היטב. במחבת עם שמן לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים.

מצרכים:
6 יחידות תפו"א בינוני מבושל כפירה
1 חבילת פטרוזיליה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ
2 חבילות בצל ירוק קצוץ
2 כפות אבקת מרק עוף
1 כף אבקת מרק פיטריות
2 ביצים
חצי כף כורכום
3 כפות קמח
מלח ופלפל
שמן לטיגון

אופן ההכנה:
לקלף ולחתוך את תפו"א לבשל בסיר עם מים חמים עד לריכוך.
לסנן ולמעוך לפירה.
בקערת ערבוב להניח את הפירה להוסיף את יתרת המצרכים.
לערבב היטב.
במחבת עם שמן לטגן את הלביבות עד להזהבה משני הצדדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר