פריטטה בטטה

חומרים:3 כפות שמן זית1 בצל פרוס דק00 5 גרם בטטות חתוכות לקוביות ואפויותמלח ופלפל שחור טחון טרי5 ביצים מופרדותאופן ההכנה:מטגנים במחבת את הבצל עד שמתחיל להזהיב ומעבירים לקערה. מוסיפים את קוביות הבטטה, מלח ופלפל.מוסיפים את החלמונים ומערבבים.מחממים את התנור למצב גריל.טורפים חלבונים לקצף רך אך יציב.מוסיפים את תכולת המחבת ומערבבים בעדינות מחממים שמן במחבת נקייה (שמתאימה לתנור).יוצקים את הבלילה ומטגנים כ-3 דקות, מבלי לבחוש. מכניסים לתנור ואופים כ- 15-20 דקות, עד שהפריטטה שחומה ויפה.שף חואן מסל, קייטרינג "קארמה" (גורמה כשר), White – לחגוג אינטימי.

חומרים:
3 כפות שמן זית
1 בצל פרוס דק
00 5 גרם בטטות חתוכות לקוביות ואפויות
מלח ופלפל שחור טחון טרי
5 ביצים מופרדות

אופן ההכנה:
מטגנים במחבת את הבצל עד שמתחיל להזהיב ומעבירים לקערה. מוסיפים את קוביות הבטטה, מלח ופלפל.
מוסיפים את החלמונים ומערבבים.
מחממים את התנור למצב גריל.
טורפים חלבונים לקצף רך אך יציב.
מוסיפים את תכולת המחבת ומערבבים בעדינות
מחממים שמן במחבת נקייה (שמתאימה לתנור).
יוצקים את הבלילה ומטגנים כ-3 דקות, מבלי לבחוש.
מכניסים לתנור ואופים כ- 15-20 דקות, עד שהפריטטה שחומה ויפה.

שף חואן מסל, קייטרינג "קארמה" (גורמה כשר), White – לחגוג אינטימי.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר