חומרים:
14 פרוסות חלה/לחם רגיל – מושרות במים וסחוטות
4 כוסות תערובות גבינות – (כולל קוטג' וגבינה לבנה)
120 גר' חמאה
2 מכלי שמנת מתוקה
4 ביצים
כף שטוחה של קמח
1 בטטה מקולפת וחתוכה לקוביות
1 בצל בינוני מקולף וחתוך לרצועות
תבלינים:
כף מלח גס
כף פלפל שחור גרוס
כפית פפריקה/סומק
אופן ההכנה:
מסדרים את מחצית פרוסות החלה בתבנית (לכסות את כל שטח הפנים).
מאדים במחבת את הבצל והבטטה עם מעט חמאה עד הזהבה קלה.
מערבבים את כל המוצרים והירקות ושופכים על פרוסות החלה.
מניחים על התערובת את פרוסות החלה הנותרות ואופים בתנור שחומם מראש ל– 180 מעלות למשך 55 דקות (מכוסה עם נייר כסף).
מורידים את נייר הכסף ואופים עוד 10 דקות נוספות.