אגרול עוף פיקנטי

 

חומרים:
1 חזה עוף קצוץ גס
כפית ג'ינג'ר קצוץ
כפית שום קצוץ
1/2 כוס כוסברה קצוצה
1 חבילה בצל ירוק קצוץ.
1 בצל לבן פרוס דק
כף סויה
כפית סוכר
1/4 כפית צ'ילי חריף
חבילת עלי אגרול

אופן ההכנה:
יש להפשיר את עלי האגרול מבעוד מועד.
יש לצקת לווק או למחבת רחבה כף שמן, ובו לטגן קלות את חזה העוף עד הזהבה.
לאחר מכן יש להוסיף את הבצלים, השום והכוסברה.
לאחר טיגון של כשתי דקות נוספות הוסיפו את הסויה, הסוכר והצ'ילי החריף.
טגנו כך עוד כשתי דקות.
הניחו את התערובת לצינון על מסננת כ- 20 דקות.
הניחו לפניכם עלה אגרול ובמרכזו הניחו מעט מהמלית.
קפלו את קצוות העלה, וגלגלו לצורת סיגר.
חממו שמן צמחי במחבת טפלון, וטגנו את האגרולים עד הזהבה.

ממתכוני פסטיבל "שף תאכל 7" שייפתח ב 18 לינואר. במשך 10 ימים יציעו 84 מסעדות ארוחות ערב מלאות במחיר של 84 ₪ בלבד.
לפרטים מלאים על הפסטיבל ולרשימת המסעדות המלאה: "פה אחד",
טל. 03-6912540 , ובאתר הפסטיבל באתר
www.rol.co.il






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה