אוכלים ושותים פרחי היביסקוס

הפרח בצבע בורדו עז ומראה אקזוטי בסירופ מתוק וטעים, משלב יופי, טעם ורושם יוקרתי. הוא מתאים לאירוח וכתוספת טעימה למאכלים ולמשקאות. ניתן להוסיפו ליינות מבעבעים (להכנת משקה קיר רויאל), לקוקטיילים, לסלטים, למאכלים בשריים ולקינוחים

חדש בארץ ובלעדי ב"בית המשקאות של נפתלי" – פרחי היביסקוס אכילים בסירופ. הפרח בצבע בורדו עז ומראה אקזוטי בסירופ מתוק וטעים, משלב יופי, טעם ורושם יוקרתי. הוא מתאים לאירוח וכתוספת טעימה למאכלים ולמשקאות. ניתן להוסיפו ליינות מבעבעים (להכנת משקה קיר רויאל), לקוקטיילים, לסלטים, למאכלים בשריים ולקינוחים.

בתוך גביע שמפניה או על צלחת הגשה נפתחים הפרחים שהצטופפו עד לאותו רגע בצנצנת, עליהם משתלחים לכל עבר, והמראה הנוצר הוא כשל כתר צבעוני ומפתה למאכל.

הפרחים גדלים בחוות גידול למרגלות ה- Blue Mountains באוסטרליה, נקטפים בתהליך ידני ונבחרים בקפידה. היצרנית, Wild Hibiscus, היא חברה קטנה ומשפחתית הממוקמת בסידנ,י ומפיקה באופן בלעדי את פרחי ההיביסקוס בסירופ כבר יותר מ-20 שנה. בעולם משווק המוצר ברשתות שיווק אלכוהול ומזון יוקרתיות ב-37 מדינות.

בארץ ניתן להשיגו כאמור ברשת בית המשקאות של נפתלי:
תל אביב – אבן גבירול 184, פינת יהודה מכבי. טל': 03-54459
גבעתיים – אלוף שדה 15, תחנת הדלק פז. טל': 03-7316022
יפו – שלבים 5, בצמוד לחניון בלומפילד. טל': 03-6831819
ובחנות המקוונת של הרשת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר