חומרים:
6 נתחי אוסובוקו (שוק)
ירקות שורש
2 פטרוזיליה
2 סלרי
2 גזר
2 קולורבי
10 שיני שום
2 בצל
2 ענפי רוזמרין
3 ענפי טימין
2 ענפי מרווה
3 כפות רסק עגבניות
2 כפות פפריקה
מלח, פלפל לפי הטעם
2 כוסות בירה לבנה
אופן ההכנה:
מקמחים את השוק בסיר בעל תחתית עבה.
סוגרים את האוסבוקו ומניחים בצד.
מטגנים את הבצל הגזר והסלרי עד להזהבה.
מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, פפריקה מתוקה, סוכר, מלח ופלפל.
מוסיפים את עשבי התיבול (מרווה, רוזמרין וטימין) וממשיכים לטגן.
מוסיפים 2 כוסות בירה לבנה ואת האוסובוקו.
מוסיפים נוזלים עד כדי כיסוי ומבשלים באש נמוכה כשעתיים עד שלוש שעות.
טועמים ומשפרים טעם.
"כרמים" במושב סגולה, 8 ק"מ דרומית לצומת קסטינה, על כביש ת"א-ב"ש
טל. 08-8505859