אינגליש פקאן

1 אינגלישקייקחומרים ואופן הכנה:2 ביצים3/4 כוס סוכר להקציף היטב יחד עד שמסמיך200 מ"ל שמנת מתוקה 1 כוס קמח + 1/2 כפית אבקת אפייה  להוסיף ולערבב מעט60 גר' פקאן קצוץ גס לחלק לתבנית: מחצית מהבלילה 30 גר' פקאן מחצית מהבלילה30 גר' פקאן  לאפות כ- 30 דקות זיגוג: 50 גר' חמאה 30 גר' אבקת סוכר  לחמם היטב, אך שלא ישרף  לקראת הסוף, להוסיף: 40 גר' טריפל סקלהרטיב העוגה בזיגוג

1 אינגלישקייק

חומרים ואופן הכנה:
2 ביצים
3/4 כוס סוכר
להקציף היטב יחד עד שמסמיך
200 מ"ל שמנת מתוקה
1 כוס קמח + 1/2 כפית אבקת אפייה 
להוסיף ולערבב מעט
60 גר' פקאן קצוץ גס
לחלק לתבנית:
מחצית מהבלילה
30 גר' פקאן
מחצית מהבלילה
30 גר' פקאן 
לאפות כ- 30 דקות

זיגוג:
50 גר' חמאה
30 גר' אבקת סוכר 
לחמם היטב, אך שלא ישרף 
לקראת הסוף, להוסיף:
40 גר' טריפל סק
להרטיב העוגה בזיגוג

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר

הרשמה לניוזלטר