אסם מרחיבה את סדרת החטיף האפוי קריספי עם טעמי זרעים קלויים, עגבניות-בזיליקום ותפוח-אדמה

בחברה אומרים כי המוצרים החדשים פותחו בהשראת המטבח הים תיכוני, ובשיתוף פעולה עם צוות קולינרי חיצוני שלווה את תהליך הפיתוח

אסם מרחיבה את סדרת החטיף האפוי "קריספי" עם שלושה טעמים חדשים: קריספי זרעים קלויים, קריספי עגבניות-בזיליקום, קריספי תפוח אדמה (המכיל 30% תפוח אדמה).

בחברה אומרים כי המוצרים החדשים פותחו בהשראת המטבח הים תיכוני, ובשיתוף פעולה עם צוות קולינרי חיצוני שליווה את תהליך הפיתוח.

לפי אסם, "סדרת קריספי מהווה את הסמן הימני בכל הנוגע לשימוש ברכיבים אותנטיים, ומציעה חווית טעם ייחודית בקטגוריה המותאמת לקהל בוגר ואנין טעם".

חטיפי קריספי הם חטיפים דקים האפויים בתנור, ובעלי מרקם פריך. החטיפים מתאימים ככיבוד לאירוח, לנשנוש היישר מהשקית. או יחד עם מטבלים וגבינות.

הטעמים החדשים מצטרפים לשלושת הטעמים הקיימים בסדרה: קריספי זיתים כבושים (עם 20% זיתים כבושים), קריספי פלפלים קלויים (עם 25% פלפלים קלויים), וקריספי כפרי.
.
להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות.
כשרות: בד"צ

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר