אסם פיתחה חטיף צ'יפס Free מתפוח אדמה טבעי עם 30% פחות שמן

המוצר מתאפשר באמצעות תהליך טכנולוגי שמוציא מהצ'יפס המטוגן את השמן העודף, וכך שומר על הטעם עם הרבה פחות שומן

אסם השיקה חטיף חדש מתפוחי אדמה טבעיים, צ'יפסי Free, המציג אלטרנטיבה מופחתת שמן בתחום הצ'יפס. כמות השמן בחטיף צ'יפסי Free החדש של אסם נמוכה ב- 30% מזו של חטיפי הצ'יפס הרגילים.
תהליך טכנולוגי ייחודי, מאפשר לאסם להציע חטיף צ'יפס מופחת שמן, שזכה במבחני טעימה עיוורת לציונים זהים לאלה של צ'יפס רגיל.

נילי צור, מנכ"ל חטיבת החטיפים ודגני הבוקר באסם, מסבירה כי תהליך הייצור דומה לתהליך המוכר לכל אמא המכינה צ'יפס לילדיה – ודואגת לספוג היטב את עודפי השמן לאחר הטיגון. כך היא שומרת על טעם הצ'יפס האהוב עם פחות שמן מיותר. לדברי צור, צפוי המהלך הנוכחי להרחיב משמעותית את כוחה של אסם בשוק חטיפי הצ'יפס, בזכות האפשרות להציע אלטרנטיבה מופחתת שמן ללא כל פשרה על הטעם.

עיתוי ההשקה של צ'יפסי Free מכוון על מנת לנצל את תקופת הפסח, שבה נרשמת עליה בצריכת החטיפים המבוססים על תפוחי אדמה.

צ'יפס Free בטעם טבעי במשקל 40 גרם, יימכר ב- 3.45 ש"ח .
המוצר נושא כשרות בד"ץ, והוא כשר לפסח בהשגחת בד"ץ.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר