אפרסק בג’ינג’ר ודבש נוסח פיננסלה

 

חומרים ל 4 סועדים
8 חצאי אפרסק משומר בסירופ
1 קוביה ג’ינג’ר דורות
4 כדורי גלידת וניל שמנת
4 כפות דבש
2 כפות קוניאק
אבקת סוכר
4 זוגות דובדבנים מחוברים עם הגבעולים.
8 עלי נענע

אופן ההכנה
במחבת חמה צורבים את חצאי האפרסק שיקבלו מעט צבע ומוסיפים את הדבש והג’ינג’ר. מצמצמים ומוסיפים את הקוניאק וגורמים לבעירה.

אפשר להוסיף 1/2 כוס מיץ כלשהו ולצמצם לחצי.

בצלחת מתאימה מניחים כדור גלידה ומשני צידו מסדרים את חצאי האפרסק, יוצקים את שארית הרוטב מעל ומניחים את הדובדבנים ו 2 עלי נענע וזורים אבקת סוכר מעל וסביב המנה.






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה