"פומודורו", איטלקייה ים-תיכונית באזור התעשיה פולג מגישה תפריט שבת חדש ומשכר, במחירים מפתיעים של עסקיות צהריים.
על המטבח ב"פומודורו" מנצחים השף והבעלים רועי שלו והיועץ הקולינארי שחר ברנע (סבסטיאן, לחם יין). יחד הם הרכיבו תפריט עשיר שכולל מנות איטלקיות ביתיות ממיטב חומרי הגלם – בשרים מובחרים, דגים טריים, גבינות מחלבה, פסטות טריות תוצרת בית, שמנים מובחרים, ירקות בלאדי ופרות. שפע חומרי הגלם והטעמים יוצרים מטבח איטלקי ים-תיכוני, מהנה ומשביע.
להלן הצצה לתפריט שישי-שבת החדש של "פומודורו":
ראשונות: פטה כבד, סלט ירוק, אנטיפסטי, מרק היום ועוד.
עיקריות: רביולי בטטה/גבינות, פטוצ'יני שמנת פטריות, פרגית, קציצות עגל חלב, שניצל ועוד (בין 48-69 שקל)
קינוחים: סורבה בטעמים, סופלה שוקולד חם, קרם ברולה (בתוספת של 19 שקל בלבד לארוחה).
את הארוחה ניתן ללוות עם תפריט יינות משובח ב-17 שקל בלבד לכוס.
"פומודורו" מעוצבת כחלל גדול בעל מטבח פתוח, עם קיר לבנים מהעיר העתיקה בסיינה שתוכנן ועוצב על ידי האדריכל אורי בן דרור. בצהריים יש אווירה חמה ונעימה ובערבים, האורות מתעממים לצבעים אינטימיים, לשולחנות מתווספים כוסות יין, נרות ומוסיקה המרגיעה את הנפש.
"פומודורו" תציע ארוחות קבלת שבת בימי שישי בין השעות 12:00-18:00 וארוחות מוצאי שבת בין השעות 18:00-24:00 בשבת בערב.
פומודורו
גיבורי ישראל 7, אזור תעשיה פולג, נתניה
טל' 09-8356789