fbpx

אתרוגצ'לו (הלימונצ'לו של האתרוגים)

600 גרם סוכר3 אתרוגיםאלכוהול 95 אחוז1 ליטר מיםהוראות הכנהלוקחים את האתרוגים, קולפים מהם את הקליפה החיצונית בלבד- בעדינות, בלי החלק הלבן, שטעמו מר. משרים את הקליפות באלכוהול בכלי אטום מזכוכית למשך 10 ימים. מרתיחים את הסוכר עם המים ומצננים. מערבבים את הקליפות והאלכוהול עם המים המסוכרים ונותנים לזה לשבת ביחד עוד כ- 20 יום. סה"כ תהליך ההכנה נמשך כחוד אחד. חשוב, פעם בשלושה ימים להפוך את הצנצנת.על מנת להוסיף עניין לטעמים ניתן להוסיף מקל קינמון, מקל וניל או כוכבי אניס
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
 

600 גרם סוכר
3 אתרוגים
אלכוהול 95 אחוז
1 ליטר מים

הוראות הכנה
לוקחים את האתרוגים, קולפים מהם את הקליפה החיצונית בלבד- בעדינות, בלי החלק הלבן, שטעמו מר. משרים את הקליפות באלכוהול בכלי אטום מזכוכית למשך 10 ימים.

מרתיחים את הסוכר עם המים ומצננים. מערבבים את הקליפות והאלכוהול עם המים המסוכרים ונותנים לזה לשבת ביחד עוד כ- 20 יום. סה"כ תהליך ההכנה נמשך כחוד אחד.

חשוב, פעם בשלושה ימים להפוך את הצנצנת.

על מנת להוסיף עניין לטעמים ניתן להוסיף מקל קינמון, מקל וניל או כוכבי אניס

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה

חדש באתר