אתרוגצ'לו (הלימונצ'לו של האתרוגים)

 

600 גרם סוכר
3 אתרוגים
אלכוהול 95 אחוז
1 ליטר מים

הוראות הכנה
לוקחים את האתרוגים, קולפים מהם את הקליפה החיצונית בלבד- בעדינות, בלי החלק הלבן, שטעמו מר. משרים את הקליפות באלכוהול בכלי אטום מזכוכית למשך 10 ימים.

מרתיחים את הסוכר עם המים ומצננים. מערבבים את הקליפות והאלכוהול עם המים המסוכרים ונותנים לזה לשבת ביחד עוד כ- 20 יום. סה"כ תהליך ההכנה נמשך כחוד אחד.

חשוב, פעם בשלושה ימים להפוך את הצנצנת.

על מנת להוסיף עניין לטעמים ניתן להוסיף מקל קינמון, מקל וניל או כוכבי אניס






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה