אתר תבשיל מציע להפוך כל טבח ביתי לבעל עסק מכניס

מיזם האינטרנט החדש תבשיל (www.tavshil.co.il) מעביר לאינטרנט את רעיון שוק האוכל הישראלי המוכר והטוב, ומפגיש בין מאות בשלנים וחובבי בישול לקהל הצרכנים, הנהנה ממגוון של מנות איכותיות בבישול ביתי, המיוצרות במיוחד עבורו.

באמצעות האתר מתאפשר מפגש אינטרנטי קולינרי בין סיר המרק הנפלא של סבתא לאה, המוסקה המצוינת של דוד פולי, ופאי התפוחים האגדי של סימה, לאנשים שעומדים לטעום אותם לראשונה.

עבור בשלנים, שפים בנעלי בית וכל מי שמתגאה בייצור מנת דגל אגדית, מספק תבשיל פלטפורמה חינמית להצגת מרכולתו לציבור הגולשים, שבהם לקוחות פוטנציאליים. הגולשים, מצדם, נהנים משפע מנות המיוצרות במטבחים ביתיים במיוחד עבורם, ובמחיר שווה לכל כיס. האתר אף מאפשר קשר לשירות משלוחים, אשר מעביר את המנות הביתיות מהמטבח הביתי לבית או למשרד.

אולם לדברי היזמים, תבשיל הוא הרבה יותר מיריד אוכל אינטרנטי, האתר מהווה הזדמנות לבשלנים חובבים להגשים את חלומם ולחשוף את יכולותיהם הקולינריות בפני ציבור הגולשים. המיזם מאפשר להם להציג את התפריט שלהם, לקבוע תג מחיר עבור כל מנה, ולהפוך את התחביב ממנו נהנו עד עתה בעיקר משפחה וחברים, לכלי פעיל ליצירת הכנסה נוספת. יתרון משמעותי נוסף טמון ביכולת להשתמש באתר ליצירת קהל לקוחות נאמן, כתחליף או כבסיס ראשוני לפתיחת מסעדה בעתיד.

לצד הפלטפורמה החינמית יציע האתר בעתיד שירותים נוספים בתשלום, כגון תכני וידאו ובלוג אישי, באמצעותם יוכל כל בשלן לצלם עצמו מכין המנות ולהסביר את הרכבן – בדומה לתכנית בישול פרטית.

ליאור מימון, ממקימי האתר, מסביר: "הגענו למסקנה שאנשים מתגעגעים לשני מרכיבים קריטיים: אוכל ביתי אמיתי וגיוון במנות, במחיר שווה לכל כיס. בעזרת חיפוש בממשק פשוט ונוח יכול כל גולש לבחור מתוך מגוון של מטבחים מסורתיים או מודרניים ומתוחכמים את מנת האוכל המתאימה לו – מרוקאי, אתיופי, פרסי, עיראקי, בולגרי, יפאני, אורגני או פיוז'ן, וליהנות הן מטעם ביתי והן מהיצע רחב של מזון במחירים שווים לכל נפש. אנחנו מאד מאמינים באתר, השקענו בו מכספנו והקמנו אותו באהבה ובהתלהבות חודשיים לאחר שהעלינו את הרעיון הראשוני".






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה