בוואריה וניל עם תותים וסירופ ג'ינג'ר

בוואריה וניל700 מ"ל חלב 1 מקל וניל חצוי לאורכו20 גרם תמצית וניל איכותית175 גרם סוכר 170 גרם חלמון28 גרם ג'לטין750 מ"ל שמנת מוקצפתאופן ההכנה1. מרתיחים חלב עם מקל הוניל. בסיום הרתיחה להוציא את המקל.2. מערבבים סוכר וחלמונים.3. קושרים את החלב עם החלמונים והסוכר תוך השוואת טמפרטורה. מחזירים לאש ומחממים ל-85 מעלות. מסננים ומוסיפים את הג'לטין.4. מקררים את המסה על אמבט מי קרח.5. מקציפים את השמנת ובתנועות קיפול מערבבים את הנוזל שהתקרר לשמנת.6. יוצקים לתבנית ההגשה ומקפיאים.סירופ ג'ינג'רחצי ק"ג סוכרחצי ליטר מים50 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ דק10 גרם אבקת ג'ינג'ר יבשהאופן ההכנהלהרתיח את כל החומרים יחד ולקרר.הגשהחותכים תותים טריים לקוביות. יוצקים מעליהן כף מסירופ הג'ינג'ר ומניחים מנת בוואריה.מקשטים בעלי נענע ומגישים.

בוואריה וניל
700 מ"ל חלב
1 מקל וניל חצוי לאורכו
20 גרם תמצית וניל איכותית
175 גרם סוכר
170 גרם חלמון
28 גרם ג'לטין
750 מ"ל שמנת מוקצפת

אופן ההכנה
1. מרתיחים חלב עם מקל הוניל. בסיום הרתיחה להוציא את המקל.

2. מערבבים סוכר וחלמונים.

3. קושרים את החלב עם החלמונים והסוכר תוך השוואת טמפרטורה. מחזירים לאש ומחממים ל-85 מעלות. מסננים ומוסיפים את הג'לטין.

4. מקררים את המסה על אמבט מי קרח.

5. מקציפים את השמנת ובתנועות קיפול מערבבים את הנוזל שהתקרר לשמנת.

6. יוצקים לתבנית ההגשה ומקפיאים.

סירופ ג'ינג'ר
חצי ק"ג סוכר
חצי ליטר מים
50 גרם ג'ינג'ר טרי קצוץ דק
10 גרם אבקת ג'ינג'ר יבשה

אופן ההכנה
להרתיח את כל החומרים יחד ולקרר.


הגשה
חותכים תותים טריים לקוביות. יוצקים מעליהן כף מסירופ הג'ינג'ר ומניחים מנת בוואריה.
מקשטים בעלי נענע ומגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר