בישולים לקהל הרחב בסדנאות יום ו'

בית הספר הגבוה לקולינריה בישולים, מציע שני קורסים מקצועיים קצרים לקהל הרחב בימי ו', ובהם לימוד תיאורטי לצד התנסות מעשית אישית בנושאים בשר בקר, דגים ופירות ים

בית הספר הגבוה לקולינריה בישולים, מציע שני קורסים מקצועיים קצרים לקהל הרחב בימי ו', ובהם לימוד תיאורטי לצד התנסות מעשית אישית בנושאים בשר בקר, דגים ופירות ים

כל קורס יכלול חמישה מפגשים של חמש שעות, ויתנהל בשיטת הלימוד הנהוגה במסלולים המקצועיים הארוכים של בית הספר, כלומר לכל משתתף עמדת בישול עצמאית בה הוא מכין את כל המנות הנלמדות, כולל עיצובן על הצלחת.

במהלך הקורסים לומדים המשתתפים מונחי יסוד, הוראות בטיחות, סידור סביבת עבודה, שיטות חיתוך, שימוש נכון בסכינים ואף מקבלים מדי בישול של בית הספר (מקטורן שף, מכנסיים, סינר, כובע) ושני סכינים מקצועיים. בקורס להכרת בשר בקר יתוודעו המשתתפים לחלקים השונים ואיכויותיהם, יתנסו בשיטות בישול מגוונות לנתחי הבשר השונים ויכינו שייטל מוקפץ, תבשיל כתף, שיפודי אנטרקוט, אסאדו בגריל, צלי וויסבראטן וסטרוגנוף של שפיץ צ'אך.

הקורס על דגים ופירות ים יכלול היכרות עם עולם הדגים ופירות הים הזמינים בישראל, הסברים לגבי אופן הבחירה ומידת הטריות, ניקוי ופילוט, שיטות בישול מקובלות ודגשים לעבודה עם חומרי הגלם העדינים הללו. בין המנות שישולבו בקורס: ציר דגים, מרק דגים בקרם קוקוס, סביצ'ה, סטייק סלמון, שרימפס בסגנון תאילנדי, מולים באוזו ועוד. הקורסים, שיתקיימו בימי שישי, ייחתמו בהכנת ארוחה חגיגית בליווי יינות מתאימים. המחיר: 2,580 ₪.

פרטים והרשמה:
בישולים – בית הספר הגבוה לקולינריה
רח' הזרם 10 תל אביב
טל.03-6819141
www.bishulim-school.com 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר