בראוניז בניחוח אייריש קרים

חומרים לתבנית מלבנית 23X33 ס"מ200 גרם שוקולד מריר Leonidas, שבור לקוביות200 גרם חמאה4 ביצים250 גרם סוכר2 כפות ליקר אייריש קרים100 גרם קמח35 גרם אבקת קקאו משובחתקורט מלחאבקת סוכר, לקישוטאופן הכנה1. מחממים תנור ל-170 מעלות.2. ממיסים את השוקולד בשיטת בן מארי: מרתיחים מים בסיר ושמים מעל הסיר קערה גדולה ריקה. כשהמים בסיר רותחים, שמים בקערה את השוקולד והחמאה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מסירים את הקערה מהאש ומצננים מעט.3. מוסיפים את הביצים ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האייריש קרים.4. מנפים את הקמח, אבקת הקקאו והמלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.5. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומוזגים לתוכה את תערובת השוקולד. 6. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, כך שהבראוניז יהיו אפויים היטב רק בדפנות. 7. מניחים לבראוניז להצטנן היטב.8. טובלים סכין חדה טבולה במים רותחים ופורסים באמצעותה את הבראוניז לקוביות קטנות.9. מפזרים מעל אבקת סוכר, מגישים.

חומרים לתבנית מלבנית 23X33 ס"מ
200 גרם שוקולד מריר Leonidas, שבור לקוביות
200 גרם חמאה
4 ביצים
250 גרם סוכר
2 כפות ליקר אייריש קרים
100 גרם קמח
35 גרם אבקת קקאו משובחת
קורט מלח
אבקת סוכר, לקישוט

אופן הכנה
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.

2. ממיסים את השוקולד בשיטת בן מארי: מרתיחים מים בסיר ושמים מעל הסיר קערה גדולה ריקה. כשהמים בסיר רותחים, שמים בקערה את השוקולד והחמאה, מוסיפים את הסוכר ומערבבים היטב. מסירים את הקערה מהאש ומצננים מעט.

3. מוסיפים את הביצים ומערבבים לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים את ליקר האייריש קרים.

4. מנפים את הקמח, אבקת הקקאו והמלח ומוסיפים לתערובת השוקולד. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה ומבריקה.

5. מרפדים את התבנית בנייר אפייה ומוזגים לתוכה את תערובת השוקולד.

6. אופים בתנור במשך 20-25 דקות, כך שהבראוניז יהיו אפויים היטב רק בדפנות.

7. מניחים לבראוניז להצטנן היטב.

8. טובלים סכין חדה טבולה במים רותחים ופורסים באמצעותה את הבראוניז לקוביות קטנות.

9. מפזרים מעל אבקת סוכר, מגישים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מתכונים חדשים

הרשמה לניוזלטר