ביום שלישי פעמיים כי טוב, קפצנו לבקר עסק חדש שנפתח לא מזמן בחיפה, עם קונספט שסיקרן את כל החושים – כאלו שניתן לאפות בטאבון ,כאלו שניתן לראות מרחוק ומקרוב ביחד. התיישבנו שניים במקום שנקרא ברוקלין 17 וכתובתו שדרות מוריה 29. שבע בערב, עדיין לא מספיק סואן. הסיפור הוא על אלעד גולדשטיין הבעלים שיצר מקום על טהרת איטליה עם טוויסט אמריקאי – שילוב מעניין ומסקרן, ותפריט מגוון (הכנסו ל'תפריט בתמונות' ולחצו על 'תפריט להורדה').

עם השקיעה בחרנו לשבת בחוץ ליד דלפק עץ, וליהנות משני קוקטיילים מרהיבים: אפרול שפריץ – אפרול, קאווה ופלחי תפוז – מריר, מתוק ועדין (47 ₪); ומרגריטה קפואה – בול בפוני של טקילה, קרח מרוסק, טריפל סק ותות (47 ₪).

/פתחנו עם סביצ'ה לברק – עם צ'ילי, סלסת עגבניות, כוסברה וליים, שהוגשה על לבבות חסה. מנה של ביס, מאוזנת ונטולת אגו, שהיה פשוט כיף לעטוף ולבלוע (62 ₪ ).

המשכנו לפיצה פונגי – על טהרת התפחת הבצק במשך שלושה ימים לפחות, מה שהביא אותה לרמת רידוד אלסטית במיוחד ורמת ביצוע עוד יותר טובה. מעליה הונח רוטב לבן של שלושה סוגי פטריות, שמנת, פרמז'ן, מוצרלה וכמהין. בצק מאוד אוורירי עם רשת גלוטן ארוכה, מה שהעניק לו מרקם עמוק של ייחודיות ויוקרה -חוויה (68 ₪).
בין לבין הקשבנו לאלעד על הרצונות, הכיוון והחלומות להתרחב, קצת להימתח ולגדול ממש כמו הבצק, ולפתוח עוד סניף. למרות כל האתגרים שעבר בשנה האחרונה, עדיין עומד על הרגליים וממריא.

סיימנו בגלידת סאנדיי בראוניז שנרקחת במקום, בטקסטורה מעולה ומתיקות וניל עדינה, עם קראמבל פיסטוק ומייפל (39 ₪).

נחשפנו כאן לשילוב של אוכל איטלקי מסורתי בטוויסט אמריקאי, שהופך לבר אלכוהול צעיר ובועט בשעות הלילה המאוחרות, תוך התמחות בייצור עצמי ועבודת יד – בהחלט יש מקום לציון טוב גם אם מגיעים בחליפה או כפכפים.
אין לי ספק שהמלל והמעש של צוות ברוקלין 17 ייפגשו בגובה העיניים והידיים, ומשם יובילו אתכם למקומות הצלחה נוספים.
ברוקלין 17 פיצה בר – שדרות מוריה 29 חיפה. כל השבוע 17:00-24:30. הזמנות כאן





