גורמה קידס – מבשלים על אש קטנה בתדמור

גם הקיץ פותח בית הספר המרכזי למלונאות ומקצועות האירוח תדמור את שעריו בפני נוער חובב קולינריה, עם סדנאות בישול וקונדיטוריה לתלמידי חטה"ב והתיכון. הסדנאות מיועדות לתת למשתתפים טעימה מעולם המסעדנות ולערוך להם היכרות עם האמנות שבבישול על ידי יצירת מפגש בין ידיים לחומרי גלם.

את הסדנאות ידריכו בכירי סגל ההדרכה של תדמור, שפים ושף-קונדיטורים ותיקים, מנוסים ומקצועיים, במטבחי הלימוד ובמתקני ההוראה של תדמור. משתתפי הסדנא יתנסו בעמדת עבודה אישית בהדרכה צמודה.

שף שבי בכר, מנהל המערך הקולינרי בתדמור: "כל סדנא תתמקד ותקיף נושא אחד – צורות חיתוך שונות, הכרת חלקי הבקר ותהליכי יישון של אנטריקוט פילה ואחרים, דגי ים ודגי בריכה וההבדלים ביניהם, הכרה והכנה של מבחר מנות סושי, מגוון גבינות ושילובן בסוגים שונים של מנות, מאפים ולחמים: התפחה, סוגי קמחים ואפיה, פסטות ורטבים, קינוחים מפתיעים, שוקולד – הכרת תהליכי ההפקה מוצרים שונים ומנות על בסיס שוקולד ונושאים נוספים."

הסדנאות יתקיימו ב- 10 מפגשים שישלבו ידע תיאורטי עם תרגול מעשי וכמובן הכנת מנות מתאימות בכל נושא. מועדי הסדנאות:
מחזור ראשון – 16/7/09 – 5/7/09
מחזור שני –  30/7/09 – 19/7/09
מחזור שלישי – I13/8/09 – 2/8/09

שכר הלימוד: 2,250 ש"ח במזומן או 2,370 ₪ בשלושה תשלומים (כולל דמי רישום/ביטול).

לפרטים והרשמה: יניב / צורי, טל. 09-9525954/6






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה