גלידות נסטלה מרחיבה את סידרת מוצרי לה קרמריה 3%

גלידות נסטלה מציגה בימים אלה סנוניות ראשונות מתוך סל מוצריה החדשים לקיץ 2006, תוך ההכרזה על ההרחבה של סדרת מוצרי 3% כמענה להתחזקות סגמנט הבריאות.

בשנת 2004 השיקה נסטלה את סדרת לה קרמריה 3% שזכתה להצלחה. לראיה: המוצר המוביל במכירות גלידות משפחתיות בסגמנט הגלידות הבריאותיות הוא לה קרמריה 3% שוקו וניל (נילסן סיכום 2005).
צרכנים רבים מעוניינים בגלידה איכותית ועשירה אך עם זאת גלידה עם פחות שומן וקלוריות. הטכנולוגיה של גלידות נסטלה מאפשרת השקת מוצרים כאלה, עם 3% שומן בלבד ו-1/3 פחות קלוריות.
בנוסף, הגלידות מועשרות בסידן החיוני לחיזוק העצם ומומלץ בעיקר לילדים ומבוגרים.

השנה הוחלט להציע טעמים חדשים באריזת 1.2 ליטר:
שוקולד בלגי – גלידת שוקולד מריר ושוקולד חלב עם סירופ שוקולד, בכשרות רגילה
תות – גלידת תות עם סירופ תות בכשרות חתם סופר
מחיר מומלץ לצרכן: 19.90 ₪

חידוש נוסף הוא גלידה לה קרמריה בגביעים אישיים, רק 3% שומן ובתוספת סידן.
גלידות נסטלה הציגו לראשונה בשנת 2005 את לה קרמריה באריזה אישית – מארז של 4 גביעים של גלידת יוגורט ביו 1.5%.
היתרון הבולט של המוצר לצרכן הוא בהיותו מנה אישית ומדודה, מעבר ליתרונות הבריאותיים בהיותו גלידת יוגורט ובעל חיידקי ביו ידידותיים.

השנה החליטו בגלידות נסטלה לשלב בין הגביע האישי והנוח לגלידת 3% ולהעשירם בסידן.
כמות הסידן בגביע אחד דומה לכמות הסידן שב-3/4 כוס חלב.
2 טעמי גלידה חדשים בסדרת לה קרמריה אישית 3%:
בננה פקאן עם סירופ שוקולד פקאן.
פיסטוק שוקולד עם סירופ שוקולד פקאן.
מחיר מומלץ לצרכן: 16.90 ₪




כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר