fbpx

גלידות נסטלה מרחיבה את סידרת מוצרי לה קרמריה 3%

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

גלידות נסטלה מציגה בימים אלה סנוניות ראשונות מתוך סל מוצריה החדשים לקיץ 2006, תוך ההכרזה על ההרחבה של סדרת מוצרי 3% כמענה להתחזקות סגמנט הבריאות.

בשנת 2004 השיקה נסטלה את סדרת לה קרמריה 3% שזכתה להצלחה. לראיה: המוצר המוביל במכירות גלידות משפחתיות בסגמנט הגלידות הבריאותיות הוא לה קרמריה 3% שוקו וניל (נילסן סיכום 2005).
צרכנים רבים מעוניינים בגלידה איכותית ועשירה אך עם זאת גלידה עם פחות שומן וקלוריות. הטכנולוגיה של גלידות נסטלה מאפשרת השקת מוצרים כאלה, עם 3% שומן בלבד ו-1/3 פחות קלוריות.
בנוסף, הגלידות מועשרות בסידן החיוני לחיזוק העצם ומומלץ בעיקר לילדים ומבוגרים.

השנה הוחלט להציע טעמים חדשים באריזת 1.2 ליטר:
שוקולד בלגי – גלידת שוקולד מריר ושוקולד חלב עם סירופ שוקולד, בכשרות רגילה
תות – גלידת תות עם סירופ תות בכשרות חתם סופר
מחיר מומלץ לצרכן: 19.90 ₪

חידוש נוסף הוא גלידה לה קרמריה בגביעים אישיים, רק 3% שומן ובתוספת סידן.
גלידות נסטלה הציגו לראשונה בשנת 2005 את לה קרמריה באריזה אישית – מארז של 4 גביעים של גלידת יוגורט ביו 1.5%.
היתרון הבולט של המוצר לצרכן הוא בהיותו מנה אישית ומדודה, מעבר ליתרונות הבריאותיים בהיותו גלידת יוגורט ובעל חיידקי ביו ידידותיים.

השנה החליטו בגלידות נסטלה לשלב בין הגביע האישי והנוח לגלידת 3% ולהעשירם בסידן.
כמות הסידן בגביע אחד דומה לכמות הסידן שב-3/4 כוס חלב.
2 טעמי גלידה חדשים בסדרת לה קרמריה אישית 3%:
בננה פקאן עם סירופ שוקולד פקאן.
פיסטוק שוקולד עם סירופ שוקולד פקאן.
מחיר מומלץ לצרכן: 16.90 ₪




Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

כתבו תגובה