"דג הארץ" בפרויקט כלל ארצי לעידוד צריכת דגי באס טריים

יכלול צירוף מתכונים לעיתונות יומית, מבצעי קד"מ במסעדות וברשתות השיווק ושלטי ענק בנקודות מכירה בהשקעה של כ- 200,000ש"ח

חברת "דג הארץ" פותחת בפרויקט כל ארצי מיוחד לעידוד צריכת דגי באס טריים.
תחת הכותרת "באס עם כל דבר" תפעל החברה (משווקת דגים הטריים הגדולה בישראל) באמצעות צירוף מתכונים והצעות הגשה לעיתונות יומית, הפקת שלטי ענק לנקודות המכירה, מבצעי קד"מ ברשתות ובמסעדות ועוד, בהשקעה של כ- 200,000 ₪.

אייל בן נתן, מנהל השיווק ב"דג הארץ", אומר כי דגי הבאס הם דגי ים במקורם, אשר תורבתו ומיוצרים כיום בברכות גידול אינטנסיביות בעלות רמת מליחות מים מתאימה. דג הבאס נחשב לאחד מסוגי הדגים הטעימים והבריאים ביותר, ורמת האומגה 3 שלו היא הגבוהה ביותר מבין דגי מים מתוקים המשווקים כיום בישראל.

יתרון נוסף לצריכת הדג הוא זמינות הדג בכל עונות השנה, אופי ושיטת הגידול מאפשרים לספק את צורכי השוק לאורך כל חודשי השנה.

דגי הבאס נמכרים כיום לצרכן במחיר ממוצע של כ- 45 ₪ לק"ג.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר