לאחר ארבעה ימים של אפייה מאומצת, הכריזו ערב חג השבועות במגדניית "פרש" הירושלמית הוותיקה מהמרכז המסחרי בשכונת קרית יובל, על שבירת שיא גינס ישראלי: עוגת הגבינה הגדולה ביותר שנאפתה בישראל.
במדידה שנערכה במקום, נמצא כי אורכה של העוגה 23.6 מטרים, רוחבה 56 ס"מ, משקלה 306 ק"ג. העוגה נאפתה מ-150 ק"ג גבינה לבנה (בחסות מחלבות טרה), 5,600 ביצים, 75 ק"ג סוכר, 30 ליטר שמנת, 24 ק"ג קמח, 25 ק"ג קורנפלור ו-80 ליטר שמן.
העוגה חולקה בין המשפחות הנזקקות בשכונת קריית יובל בירושלים והילדים המאושפזים בבית החולים הדסה עין כרם, לכבוד החג.