הודו בירושלים פעם בשבוע

הבית הפתוח לתרבות הודו פותח את שעריו לארוחה הודית צמחונית בעלות של 40 ₪. האוכל הוא מעשה ידיו של צ'נצ'ל בנגה, אמן בעל תואר שני באמנות פלסטית והדפס, שנישא לסיגל מנור, חוקרת של אמנות הודית

בשכונת הקטמונים בירושלים, בחצר פסטורלית ומלאת אווירה, מתקיימת אחת לשבוע בימי חמישי בערב פעילות גסטרונומית יוצאת דופן.

"הבית הפתוח לתרבות הודו" פותח את שעריו לארוחה הודית צמחונית בעלות של 40 ₪.
האוכל הוא מעשה ידיו של צ'נצ'ל בנגה, אמן בעל תואר שני באמנות פלסטית והדפס, שנישא לסיגל מנור, חוקרת של אמנות הודית.

בנגה מביא לידי ביטוי את יכולתו האמנותית גם בתחום ההסעדה.
האירוח כולל תפריט קבוע המורכב ממנה ראשונה: באג'י – מטוגנים הודים מוגשים עם צ'טני-רוטב פיקאנטי.
מנה עיקרית: אורז, דאל – רוטב עדשים, ושני סוגי תבשילי ירקות, שני סוגי לחם הודי, ורייטה – רוטב יוגורט ומלפפונים מרענן.
לסיום קינוח מתוק ומסלה צ'אי – תה הודי על בסיס חלב עם תבלינים.
התפריט משתנה מדי שבוע בהתאם לירקות העונה וליצירתיות של הטבח.

בסלון הבית גלריה של ציוריו של צ'נצ'ל. בימים אלה הולכת ונבנה בחצר מתחם אירוח אינטימי בסגנון כפר הודי, הכולל פינת הסבה וגלריה של עבודותיו החדשות של צ'נצ'ל.
בנוסף לאירוח בימי חמישי, יש אפשרות לאירועים של קבוצות סגורות בשילוב הרצאה של סיגל על תרבות הודו, וכן הזמנות קייטרינג לאירועים עד 50 איש.


יש להזמין מקומות מראש בטל. 02-6784172, 052-8620251
[email protected]

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר