החודש יתקיים כנס בקרת איכות לבכירים בתעשיית המזון והאריזה

בכנס, בחסות הטכניון, שיערך ב-21/12 במעבדות מילודע, יוצגו מגמות ובדיקות חדשות בתחום המזון ואריזות למזון

מעבדות מילודע, מקבוצת מילואות, יארחו בכירים בתחום המזון בכנס שיערך ב-21 בדצמבר 2005 בחסות הטכניון.
במסגרת הכנס יציגו מומחים ממעבדות מילודע והטכניון מגמות וחידושים בתחום בקרת האיכות במזון, וירצו בו מנהלי המחלקות ממעבדות מילודע בתחומי הכימיה, הווטרינריה, והמיקרוביולוגיה. בין המרצים בכנס, ד"ר יחזקאל קשי, מהפקולטה להנדסת ביוטכנולוגיה ומזון בטכניון.

אחד הפיתוחים הבולטים שיוצגו לראשונה בכנס, הוא הלחם החדש המועשר באומגה 3. מסתבר כי ניתן לצרוך חומצות אומגה 3 באכילת לחם ולא רק בשמן דגים, אגוזים מסוגים מיוחדים ו/או תוספי מזון. החותמת של מעבדות מילודע, המופיעה על אריזת הלחם המיוצר במאפיית דוידוביץ', מאשרת את סימונו התזונתי וכמות חומצת האומגה 3 המצויה בו.

ההשתתפות בכנס אינה בתשלום.
ההרשמה לכנס במזכירות מעבדות מילודע, טל. 04-9853292, ותסתיים ב- 14 בדצמבר.

2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר