המסעדות הפתוחות במוצאי יום כיפור ישברו את הצום

בסוף יום הכיפורים תוכלו לשבור את הצום עם שאריות הארוחה המפסקת, אך מוצע להציץ בהצעות של מסעדות שיפתחו את דלתותיהן בתום היום, ולשבור את הצום בסגנון גורמה

רשת מסעדות ג'פניקה
סניפי תל-אביב (רוטשילד, ירמיהו, דיזנגוף, רמת החייל), ג'פניקה חיפה והסניף החדש של ג'פניקה באיזור התעשייה בהרצליה פיתוח, יהיו פתוחים במוצאי יום כיפור, עם סיום הצום, למבחר קומבינציות סושי קלות ומרעננות, מטעמים מהמטבח היפני והאסייתי, ומבחר הקוקטיילים.
סניף ירמיהו 47, תל אביב, טלפון: 03-5445196, למשלוחים 03-5466666
סניף דיזנגוף 128, תל אביב, טלפון: 03-5291014, למשלוחים 03-5466666
סניף רמת החייל, הברזל 32, תל אביב, טלפון: 03-6479868, סניף רוטשילד, רוטשילד 32 ת"א 054-3388901, חיפה, שד' הנשיא 122, 04-8386666 , הרצליה, רח' הסדנאות 10. איזור התעשייה הרצליה פיתוח. טלפון: 09-9503035
הסניף הכשר של ג'פניקה רעננה יהיה פתוח מ- 20:00 עם התפריט המיוחד לסניף זה. אחוזה 95 רעננה (כשר) 09-7438504.

איזבל 
בר פירות הים החדש במתחם הארבעה בתל אביב, יפתח את הדלתות שעה אחרי יציאת יום הכיפורים, ובאווירה המשפחתית של חודש אוקטובר תגיש מיקסים מסוגים שונים, למשל: מיקס שרימפס (בלאק טייגר,וואנמה, קריסטל וג'מבו) – 82 ₪, מיקס צדפות (מולים ,וונגולי ,קוקי סן ז'ק) – 82 ₪, קריספי מיקס (פלאפל שרימפס, קלמרי בציפוי זרעי חרדל, סרטן רך שיריון בפנקו, קט פיש מצופה) – 82 ₪.
'איזבל'- בר פירות ים. רח' הארבעה 16, תל אביב טלפון: 03-5610630


מיטבול
ב"מיט בול" גריל-בורגר לחובבי ההמבורגרים בראשון לציון, יפתחו את הדלתות ב- 20:00 במוצאי החג, עם מנות בשר מוכנות בסגנון אמריקאי. כספיישל יוגש בערב זה המבורגר מיוחד במשקל קילו, במחיר 90 שקלים במקום 107 שקלים. מוצע לרעבים במיוחד אחרי הצום.
"מיט-בול" גריל בורגר רח' משה בקר 11 – אזור תעשייה ישן, ראשון לציון. טל': 03-9646468


מסעדת NG בר&בשר בנווה צדק
המסעדה המוכרת לחובבי בשר, תעפתח שעה לאחר צאת החג, ומזמינה לשבור את הצום עם נתח לחבורת אמיצים בלבד, הסטייק הגדול ביותר שהוגש בארץ –
פורטרהאוס 5 ק"ג. מחיר המנה 880 שקלים, היא מתאימה ל- 5 אנשים, ויש להזמינה מראש.
'NG' בר & בשר' אחד העם 6, נווה צדק, תל אביב טלפון: 5167888- 03

ניקו 
האסיאתית החדשה בהרצליה פיתוח תיפתח במוצאי החג בשעה 20:30.
ניקו מציעה תפריט סושי ואוכל אסייתי, שהורכב על ידי היועץ הקולינרי, השף דרור שושן. בתפריט: מנות ראשונות, מרקים, סלטים, מנות ווק, סושי וגריל אסייתי, ותפריט קינוחים. לכבוד שוברי הצום יוצעו קוקטיילים מיוחדים והפתעות קולינריות.
'NIKKO' – Sushibar & Asian Food רח' אבא אבן 10, הרצליה פיתוח 09-9583031, 09-9561313

מסעדת JOSEF
המסעדה בכניסה לפארק המדע ברחובות תיפתח במוצאי יום כיפור בשעה 21:00, ומציעה לארוחים במסעדה, בבר או במרפסת הפתוחה לאוויר הסתיו, מבחר של מנות פיוז'ן המבוססות על סממני החגים (דגים, תפוחים ורימונים). בין המנות: פטה כבדי עוף  מוגש בליווי קונפי אגסים ביין, סירופ רימונים. סלט ירוק – עלי בייבי מיקס בשילוב רצועות דקיקות של מלפפון, בצל ירוק, מיני נאצ'וס קראנצ', טבולים בוינגרט בלסמי ודבש בעיטור בוטנים מסוכרים וציפס סלק.
רח' המדע 1, פארק המדע, רחובות טל': 08-9465552

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

מאמרים קשורים

הרשמה לניוזלטר