הצ'יפסטיקס עושה עלייה

הצ'יפסטיקס מגיע לישראל, ומשנה לנו את כל מה שחשבנו על תפוח האדמה. מדובר בטרנד חדש שהתפתח בדרום אפריקה ומגיש את תפוח האדמה המוכר בצורת ספירלה מטורפת על שיפוד באורך 35 ס"מ. לפי המסורת הדרום אפריקאית, נפרס הצ'יפסטיקס לעיני הלקוח, עובר טיגון מהיר ועמוק בשמן קנולה ומקבל שדרוג באמצעות תבלינים, מחומרים טבעיים בלבד.צילום: דן פרץ

דקה וחצי בלבד, ושיפוד הצ'יפסטיקס כבר מוכן. עכשיו מוזמנים הטועמים לבחור בטעם אחד מבין 17 תבלינים המוצעים לבחירה: נשנושי גבינה, גבינה ובצל, שמנת חמוצה, גריל מקסיקני, ברביקיו בגריל פחמים, בקר מעושן, עוף מטוגן, צ'טני פירות, מלח וחומץ, מלח גס ופלפל גרוס, בילטונג, וסטצ'סטר, פיצה, בצל ירוק, קטשופ, פירי-פירי חריף וסטייק מפולפל. אבקות התיבול כשרות בהשגחת הרבנות המקומית בדרום אפריקה.

הטרנד החדש מציע לנו ליהנות מאוכל מהיר עם ערכים תזונתיים גבוהים – ללא תוספת של חומרים משמרים או צבעי מאכל ועל בסיס שמן הקנולה הנחשב בריאותי יותר, בצרוף שיפוד במבוק המותאם לטיגון.

מחיר שיפוד צ'יפסטיקס החל מ- 15 ₪ ליחידה.

להזמנת דוכן שיפודי הצ'יפסטיקס ניתן ליצור קשר עם ימית אפשטיין בטל. 054-2800593






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה