הצעות הגשה למעדן ירח מתוק של מחלבות גד

מחלבות גד משווקת בימי החורף את מעדן ירח מתוק, קינוח שמקורו במטבח הבלקני המבוסס על בישול איטי של חלב רזה עם אורז עגול ומעט סוכר.
המעדן עשיר בסידן וסיבים תזונתיים שמקורם באורז ושמו המקורי במטבח התורכי הוא סוטלאץ’.
במחלבות גד ממליצים להסיר את מכסה האריזה ולחמם את הירח המתוק במיקרוגל למשך כ- 20 שניות לפני האכילה. הנה כמה הצעות הגשה מקוריות למעדן ”ירח מתוק”:
צילום: איל פישר
1. מחממים את הירח המתוק במיקרוגל למשך 20 שניות ללא המכסה, ומוסיפים מעל 1/2 בננה פרוסה, 3-4 אגוזי מלך שבורים,תמר פרוס ללא הגרעין ומעט קינמון.

2. מחממים את הירח המתוק במיקרוגל למשך 20 שניות ללא המכסה ומוסיפים מעל תפוח עץ חתוך לקוביות, כפית צימוקים, כפית שביבי קוקוס ומעט דבש או סילאן.

3. מחממים את הירח המתוק במיקרוגל למשך 20 שניות ללא המכסה ומוסיפים מעל פיסטוק מקולף, אגוזי מלך, שבבי קוקוס, כפית דבש וכפית טחינה גולמית.

מחיר מומלץ (אריזת 150 גרם) – 4.80 ש”ח
להשיג בכל הרשתות והחנויות המובחרות






היו הראשונים להגיב...

כתבו תגובה